Обіцянки влади не закривати школи у Кутківцях та Пронятині триматимемо на контролі

Поділитися

Депутати Тернопільської облради та міськради від партії «За Україну!» і надалі сприятимуть тому, аби жодна школа у місті не була закритою, запевнив координатор «За Україну!» на Тернопіллі Степан Барна.

За своє майбутнє переймаються вчителі та вихованці освітніх закладів. Старшокласники та випускники не хочуть переводитися в інші школи, оскільки це важко не лише фізично, але й психологічно. Попереду на них чекають випускні та вступні іспити, тож зайві стреси та відволікання від навчального процесу учням не потрібні. Жаль учителям і школярів-першачків.

Тарас Юрик, депутат міськради від «За Україну!» каже – «якщо ми говоримо про автобуси, які потрібно купити для управління освіти, то вони дійсно передбачались. Зараз представники влади говорять про інше, що насправді цей транспорт використовуватимуть за іншими потребами. Загалом, громади обох мікрорайонів мають повне право, аби школи були поблизу їхніх домівок».

«Виходячи з тої ситуації, яка склалася з комунікаціями, зокрема з довезенням дітей з села Кутківці і Пронятин – це річ не припустима. І тому принципова позиція депутатів буде полягати у тому, щоби на майбутнє не допустити закриття жодної школи у Тернополі, оскільки кожен навчальний заклад є важливою складовою культурного та освітнього життя мікрорайонів міста» – запевнив на громадських слуханнях у Кутківцях депутат Тернопільської облради від «За Україну!» Степан Барна.

Громадські слухання щодо реорганізації “третьої” лікарні – «засекречені»

Тернопільський нардеп Джоджик хвилюється, що парламентська більшість хоче ввести пеню за неякісні послуги