Губернатор Тернопільщини змушує підприємців купляти для шкіл плазмові телевізори лише у “Фокстроті”

Поділитися

Заява Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» висловлює своє обурення діям керівництва Тернопільської обласної та районних державних адміністрацій, які можуть призвести до знищення малого та середнього підприємництва.

Ведучи незграбну політику, влада продемонструвала свою неспроможність раціонально використовувати бюджетні кошти та покращувати соціально-економічний стан області. Впровадження планів провладної партії здійснюється за рахунок представників малого та середнього підприємництва в усіх населених пунктах.

Протягом січня-лютого 2011 року в кожній сільській раді області за дорученням керівництва райдержадміністрацій проведено зустрічі із підприємцями, під час яких особисто голови РДА чи їх заступники «роз’яснювали» механізми реалізації завдань керівника області. Чиновники особливо звертали увагу підприємців на те, що в бюджеті немає коштів для виконання завдань, покладених на місцеві адміністрації. А тому платити за все доведеться саме суб’єктам підприємництва. Зі своєї сторони влада не в змозі стимулювати розвиток підприємництва в сільських населених пунктах.

Зокрема, перше, що підприємці повинні зробити замість влади – забезпечити усі школи плазмовими телевізорами. Представники влади навіть вказали, де слід купувати техніку. За словами чиновників, голова облдержадміністрації велів, щоб в усіх школах були телевізори, закуплені в мережі «Фокстрот».

Наступними пожертвами підприємців потрібно буде освітити населені пункти та викласти бруківку поблизу соціальних об’єктів.

Керівники РДА натякали, що пізніше скажуть, де саме слід закуповувати бруківку й інші будматеріали.

У той же час районні «князьки» попередили підприємців, що якщо вони не виконають вказівок голови ОДА, то матимуть серйозні проблеми, пов’язані з численними перевірками відповідних силових органів.

В свою чергу на шпальтах газет та в ефірах радіо і телебачення чиновники хваляться, що це саме їхня заслуга та вказують на сприяння провладної партії.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вважає, що за час керівництва бездарної команди Януковича-Азарова владою робляться поступові кроки, які мають на меті знищити мале та середнє підприємництво.

Зокрема, прийняття Податкового кодексу, поширення поборів і хабарництва створюють умови, що є несприятливими для ведення підприємництва.

Ми вимагаємо від влади припинити переслідування підприємців, свої програми виконувати за рахунок бюджетних коштів, а програми провладної партії – за рахунок цієї політичної сили.

Сьогодні, як ніколи дрібним підприємцям потрібна підтримка, а не терор!

[poll id=”3″] 

Навіщо купляти в Тернополі елітне житло, коли в Іспанії воно продається із 60% знижкою!

У Тернополі стартує соціальний проект “Почуй мене!”