Тернопільських журналістів запрошують на зустріч із Савіком Шустером

Поділитися

Проект “Підтримка сталого регіонального розвитку”, що фінансується Європейським Союзом в Україні, об’єднався з телевізійною ініціативою Савіка Шустера “Стань Лідером”. Оскільки важливою метою проекту є зміцнення компетенцій для ефективного управління розвитком регіонів України, проект запросив переможців телевізійної програми Савіка Шустера “Стань Лідером” взяти участь у спеціалізованому тренінгу щодо управління проектами, який відбудеться у Києві 21-25 лютого.

Тренінг молодих лідерів з українських регіонів допоможе підвищити ефективність підготовки та втілення проектів, які направлені на соціальний та економічний розвиток українських регіонів. П’ятиденна програма складається з низки інтерактивних лекцій та вправ, завдяки яким учасники отримають досвід підготовки та впровадження місцевих та регіональних проектів розвитку.

Прес-конференція з приводу проведення цього тренінгу відбудеться в середу, 23 лютого 2011 року о 10:30 в агенстві УНІАН (головний вхід, зала прес-конференцій).

На прес-конференції будуть присутні:

  • Савік Шустер
  • Лаура Гараньяні, Представництво Європейського Союзу в Україні
  • Хосе Роман Леон Лора, Представництво Європейського Союзу в Україні
  • Таня Забуковец Ковачіч, Тім Лідер проекту ЄС “Підтримка сталого регіонального розвитку”
  • Юрій Третяк, Національна асоціація регіональних агенств розвитку України

Для участі в прес-конференції журналістам необхідно акредитуватися за тел. 279 35 23 – Ірина Гома – до 10:00 23 лютого.

Загальна інформація щодо проекту ЄС

Регіональний розвиток є важливою сферою співробітництва між ЄС та Україною. ЄС надає українській владі сучасну експретизу високого рівня через діючий проект “Підтримка сталого регіонального розвитку”.

Головною метою проекту, загальний бюджет якого складає 15 мільйонів (6 мільйонів на послуги та 9 мільйонів на роботи), є оновити регіональну політику в Україні розширивши регіональний розвиток ЄС.

Губернатору Тернопільщини прислали подяку за … розчищення потічка (опитування)

Воїни-бережанці святкують ювілей – 70 років військової частини