Тернопільський Центр зайнятості допомагає у підборі персоналу

Поділитися

Успішність підприємства в значній мірі залежить від роботи його персоналу, тому нема важливішого завдання, ніж підбір співробітників, в основі якого лежать ділові якості та відповідність займаній посаді.

Для задоволення потреб роботодавців у кваліфікованих кадрах фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості пропонують:

§     організацію та проведення відбору персоналу із застосуванням психодіагностичних методик;

§     організацію персональних зустрічей та проведення співбесіди з претендентами на вакантні посади;

Відомо, що можна взяти на роботу працівника, керуючись відомостями із анкети, але не завжди такої інформації достатньо для визначення багатьох якостей шукача.

Прийом кандидата на роботу, як правило, здійснюється на основі однієї або декількох співбесід. Однак коротка бесіда з людиною не завжди дає повного і достовірного уявлення про нього. Це всього лише перше враження, яке може бути правильним або ні.

Можливо претендент виявиться приємним співбесідником, але чи знає роботодавець, наскільки успішно він буде працювати, добиватись реальних результатів, діяти в складних обставинах?

Роботодавець познайомиться з послужним списком, рекомендаціями і професійними досягненнями, що характеризуватимуть претендента на вакантне робоче місце як спеціаліста. Проте роботодавцю необхідно знати, що він за людина, чи не підведе у важку хвилину, чи візьме на себе відповідальність у випадку необхідності прийняти рішення самостійно, чи не виявиться джерелом суперечок і конфліктів серед колег.

Доповнити уявлення про індивідуальні особливості претендента можна, скориставшись психодіагностичними методами вивчення особистості.

Тестові методики використовуються для перевірки кваліфікації, ділових якостей, особливостей претендента і підбираються в залежності від вимог, які та чи інша професія вимагає від людини у випадку визначення професійно-важливих якостей.

З початку року 88 роботодавців м. Тернополя та Тернопільського району скористалися можливістю підібрати необхідний персонал із застосуванням психодіагностичних методик. Таким чином 116 осіб отримали роботу за 29 професіями.

Очільник так званого Свято-Троїцького духовного центру отець Анатолій Зінкевич також порушує правила вуличного руху (відео)

Цей шалений, шалений світ