Цей шалений, шалений світ

Поділитися

Сьогодні останній день зими.
У щоденній круговерті життя ми
забуваємо про одвічні істини.
Про найголовніше покликання – бути Людиною.

Цей шалений, шалений світ…
Якщо Ти прокинувся зранку і перший прояв свідомості Тобі не нав”язує вже і так наболілу за попередній день фразу “де взяти гроші?” або риторичне і водночас актуальне “що робити?”, а Ти, ледь протерши очі біжиш до вікна, щоб подивитися на сліпучо-білий сніг – Ти романтик. А для нашої сірої буденності це не так вже й просто, це – “хвороба”! Не лякайся, вона не приведе Тебе до фатального кінця, все ще можна виправити. Але якщо Ти будеш робити все як всі, тоді Ти не будеш самим собою, Твоя Особистість загубиться в круговерті сьогодення і Тебе ніколи і ніхто не згадає завтра.
Ти не можеш без творчості? Твій день – це не просто відлік часу у двадцять чотири години. Для Тебе, невиліковного романтика і оптиміста життя не вимірюється лише власними здобутками. Ти дивишся на всіх зі сторони, та й Вони на Тебе – як на щось неземне і не реальне. Так, Твій дар від Нього, Всевишнього, доброго і справедливого, всеповчаючого і всебачачого, всерозуміючого і всепрощаючого. Він пробачить Тобі твою не приземленість, бо Ти – Його наймиліше і найвдаліше творіння. А Вони ?
Вони завжди стояли і стоятимуть осторонь, у весь голос возвеличуючи і мовчки проклинаючи. Їх заздрість, підлість і тупість зіллються воєдино і це напівсвідоме творіння їх “розуму” вибухне невдоволенням, яке врешті-решт переросте у хвилю всезагального неприйняття. Твоя зірка згасне, але тільки для Них. Вони її погасять і для самозаспокоєння взагалі забудуть про Тебе. Але будуть і такі, хто зрозуміє Тебе серцем, душею. Не буде сприймати і оцінювати, а буде просто поряд, і у важку хвилину подасть останню соломинку для порятунку, підтримає вогонь в серці і не дасть Твоїй зірочці згаснути.
Отож, якщо Тебе не лякає майбутнє поета, творця, художника, чи просто Людини – вперед! Твори свою Долю! І вона буде до Тебе прихильною. Твоя маленька іскорка зародить полум”я в Їх свідомості, зруйнує давно уставлені стереотипи і Їх зачерствілі душі відчують всевишнє тепло, яке дасть їм Любов, Віру і Надію…і Вони житимуть не сьогоднішнім днем, Їм відкриється майбутнє – величне і неповторне !
Хоча би і заради цього варто жити !
З пробудження Вас, з приходом весни !!!

Тернопільський Центр зайнятості допомагає у підборі персоналу

Міська влада Тернополя працює поза законом! Аналітика з присмаком сенсації