У Тернополі розпочався конкурс дитячої творчості «Зупинимо гепатит С»

Поділитися

В рамках проекту «Підтримка Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит»» творчого молодіжного об`єднання «Нівроку» 20 лютого стартував конкурс дитячої та юнацької творчості «Зупинимо гепатит С» співорганізатором, якого виступає міське управління культури та мистецтв.

Метою конкурсу є привернення уваги до проблем захворюваності гепатитом С та формуванні у свідомості наймолодших споживачів суспільства уявлення про небезпеку даного вірусу. Конкурс має декілька напрямків: графіка, живопис, декоративно-вжиткове мистецтво, комп`ютерна графіка. До участі приймаються тільки індивідуальні роботи надіслані в управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради до 1 квітня 2011 року. Роботи учасників оцінюватимуться у таких вікових категоріях: молодша (11-13 років); середня (14-17 років); старша (18-21 років). Повний перелік складу журі, яке матиме за честь оцінювати конкурсні роботи можна знайти на http://faqhepatitis.blogspot.com/ . Всі роботи, які прийматимуть участь у конкурсі будуть в майбутньому використані у проведені інших соціальних проектів. З 01 по 20 квітня 2011 р. журі визначає переможців конкурсу. Після підведення підсумків конкурсу буде організована виставкова експозиція робіт переможців та відбудеться нагородження учасників подарунками.

23 лютого 2011 року з 14.00 до 16.00 регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області проводитиме «Пряму телефонну лінію»

Влада повинна знати, що про неї думає громадськість!