У Тернополі «заштопорять» рух поїздів?

Поділитися

Доброго дня. Прочитав на сайті «Про все» статтю

Після страйку автоперевізників у Тернополі “заштопоряться” поїзди? /2011/02/pislya-strajku-avtopereviznykiv-u-ternopoli-zashtoporyatsya-pojizdy/

На мою думку, суть питання зводиться до наступного:

депутати Тернопільської   міської ради ряду попередніх та теперішнього скликання  мали та мають  бажання прибрати до рук такий ласий шматок землі в центрі міста.

Саме через це неодноразово не приймалось рішення винесене управлінням земельних ресурсів ТМР  про інвентаризацію земель Львівської залізниці по станції Тернопіль орієнтовною площею 16 га.

Комісія з архітектури та містобудування (голова комісії О.Й.Сандій) систематично блокувала це питання і пропонувала депутатам не голосувати (за матеріалами аудіозапису сесій міської ради п’ятого скликання).

Відсутність інвентаризації дозволяє «рухати межі земельних ділянок » всторону їх зменшення.

Найбільшою небезпекою в пропозиції  Ігора Мединського , за яким стоїть міський голова,  стоїть в тому, що БУДЕ ЗРУЙНОВАНО РОЗГРУЗОЧНО – ПОГРУЗОЧНИЙ ТЕРМІНАЛ З УСІЄЮ ІФРАСТРУКТУРОЮ.

Зруйнування призведе до неможливості займатись доставкою , розвантаженням та завантаженням великих партій різноманітної продукції.

Це , в свою чергу, зменшить об’єм товарообороту, автоматично виведе місто з всіх картосхем  транспортних потоків та магістралей, призведе до зменшення вантажообороту та в кінцевому результаті  стане ще одним кроком до занепаду та знищення  міста , як обласного центру з всіма наслідками, що з цього випливають…

Андрій Володимирович, пенсіонер, стаж роботи в органах місцевого самоврядування 37 років. Тому й фамілію не пишу

Народний майстер

У Тернополі вшанували пам’ять Ігоря Герети