У Зборові дізнавались секрети успіху ділової жінки

Поділитися

Фахівці Зборівського райцентру зайнятості спільно з представником ТзОВ «АнДар Сервіс» провели для безробітних району тематичні тренінги-семінари.

Темою першого заняття стали «Секрети успіху ділової жінки». Були розкриті питання, що стосувалися правил поведінки на кожен день, складових успішної кар’єри, підтримання свого позитивного іміджу, поліпшення ділових якостей, набуття вмінь у спілкуванні. Усі учасники заходу протестувалися на успішність й склали особистий план вдосконалення власного іміджу та портрет впевненої людини.

Під час другого заняття «Самопрезентація» безробітним відкрилися секрети навичок публічних виступів. Вони дізналися про зони спілкування, мову жестів, про важливість та правила оформлення резюме. Присутні активно долучилися до вправ «Виступ без підготовки» та «Бажана робота».

«Я задоволена заняттями, – сказала безробітна Галина. – Бо відчула себе більш розкріпаченою, не такою закомплексованою, якою була раніше. З’явилася впевненість. І тепер я переконана, що набуті знання допоможуть мені швидше знайти роботу».

«Багато цікавого про себе і свої можливості дізналася і я, – ствердила інша учасниця заходу Ольга. – Наполегливіше і разом з тим вишуканіше пропонуватиму свої вміння роботодавцям. Сподіваюся, робота знайде мене».

Загалом у тренінгах-семінарах взяли участь 30 осіб зі статусом безробітного.

Якість круп можна перевірити в лабораторії ДП «Тернопільстандартметрологія»

Ви бажаєте завести блог на “Про все”?