В результаті територіальної реформи може з’явитись Автономна Республіка Межигір’я

Поділитися

Проведення територіальної реформи командою Януковича набуває все більшого розголосу.

Успішність реалізації цього задуму вже не викликає сумнівів. Провладна більшість має достатньо голосів у Верховній Раді щоб виписати будь-який територіальний устрій і навіть форму правління. Як свідчать голосування нардепів, які підтримують Януковича, над проектами рішень навіть не потрібно задумуватись. Так як і багато важливих рішень, територіальна реформа може бути впроваджена «одним змахом руки Чечетова». А тому зможе принести нові «перли» діяльності влади.

Поряд з офіційними версіями необхідності зміни територіального устрою, цілком можливо, що одним із завдань Януковича для авторів реформи буде перерозподіл Галичини. Саме постійна принципова позиція галичан не дозволяє провладній партії управляти всіма органами місцевого самоврядування в державі. Тому, можна прогнозувати, що найбільших змін зазнають саме Тернопільська, Львівська та Івано-Франківська області.

Проте, влада може в черговий раз продемонструвати свою вседозволеність. Таким чином, резиденція Януковича Межигір’я може набути статусу автономії.

У Тернополі буде Тартак

Чижмаря “покарали” за донжуанство