Як валентинізували Тернопілля

Поділитися

Конкурс на найоригінальніше освідчення в коханні, організований молодіжним клубом «Квадратний сантиметр», що діє при газеті «Вільне життя плюс», зібрав усіх учасників 17 лютого в прес-клубі редакції.

Незважаючи на поширену нині традицію комерціалізації Дня закоханих, «Квадратний сантиметр» продовжив традицію вручення передплатникам-учасникам конкурсу «презентів» за вміння красиво намалювати, написати, наесемесити про свою любов. Тому й цьогоріч ніхто не залишився без подарунка.

Молоді пропонували взяти участь у трьох номінаціях: смс-освідчення, листівка та фотоосвідчення. Конкурс тривав до 9 лютого. За результатами, перемогу в першій номінації здобула Людмила Абраменко із с. Малий Ходачків Тернопільського району, в другій ? Руслана Ярема із села Дибще Козівського району, в третій ? Олена Юрик, м. Тернопіль. Окрема відзнака ? гран-приз ? дісталася Наталі Бойко із села Біла Тернопільського району. За словами дівчини, на виготовлення великого серця, обклеєного безліччю інших, маленьких сердець із віршами, та розмальованого по центру двома симпатичними ангеликами, пішло три дні.

Решта учасників не залишилися без подарунків: їх чекали пухнасті валентинки. А тих, хто з різних причин не зміг прибути 17 лютого на «Валентинізацію», адміни клубу Віра Перун та Анна Золотнюк запрошують в редакцію отримати презент.

Святковий настрій підтримували коханнєвими жартами тернопільська команда КВК «Кабінет Міністрів». А від гучних оплесків квартету «Тріада» в гостей палахкотіли руки. Танець любові присвятила тернопільська танцівниця Олена Бойчук.

За валентинки, які «Вільному життю» писали, малювали учасники конкурсу безпосередньо в прес-клубі, студенти та викладачі Тернопільського вищого професійного училища технологій та дизайну зі звичайних яблук, моркви, огірків створили й подарували справжні шедеври кулінарно-різьбярського мистецтва.

За словами організаторів, конкурс до дня закоханих проводиться газетою щорічно, тому якщо на голову Амур скине цікаву ідею, то не варто цуратися її, а бігом записувати на папір.

НОМІНАЦІЯ: СМС-ОСВІДЧЕННЯ

переможець:

Людмила Абраменко

 

с.Малий Ходачків Тернопільської обл. Тернопільського р-ну 

 

 

Як останнє шоколадно-полуничне сердечко у коробці улюблених ” I love milka”,

 як останнього “червоного” у спорожнілій упаковці “M&MS “,

як останній стік запашного гарячого шоколаду на прилавку в супермаркеті,

як останню кульку пломбіру у вафельнім стаканчику,

як останній флакончик обожнюваних до фанатизму парфумів,

як останню мильну бульбашку, що ще кружляє в повітрі, шукаючи найсимпатичнішого носика, щоб тихенько приземлитися,

як останню сніжинку на тепленькій долоні, що от-от розтане,

як останню пелюсточку троянди, що закривається з приходом сутінків,

як малих діток, вимазаних з голови до ніг шоколадом,

як останнього доброго янгола на всій земній кулі…..

Я ТЕБЕ КОХАЮ!!!!!

НОМІНАЦІЯ: ЛИСТІВКА

переможець:

Руслана Ярема

с. Дибще Козівського району

Привіт, коханий!

З того часу, як на площину мого серця опустився перпендикуляр Любові, я не можу знайти радіус, який би описав мої почуття. Розкривши квадратні дужки взаємних відносин до тебе, я переконалась, що залишилась функцією залежності від тебе, аогумента.

О, мій коханий!

Благаю тебе! Не підводь мене під залежний вигляд своїми поклонницями. Не будь такий жорстокий. Не міняю плюс на мінус. Покорись закону всесвітнього тяжіння, положись під кут сорок п’ять градусів і проведи дотичну між своїми і моїми губами. Клянусь ТЕОРЕМОЮ ПІФАГОРА, що буду вірною супутницею наших відносин. А поки-що спішу, найпривабливіший мій електроніку. Дай відповідь на мій лист, а то не вистачає кінетичної енергії для довгого чекання.

До зустрічі.

Чекаю від тебе бурхливої реакції.

Твоя знайома молекула.

Деталі четвергового дійства шукайте в наступному випуску газети “Вільне життя плюс”. Більше фотографій ? в групі “Молодіжний майдан” соцмереж vkontakte.ru/ та www.facebook.com/.

Тернопіль може залишитись без тепла і гарячої води!!!

Дитяча хвороба націоналізму, або Громадянська війна в Україні?