Безкоштовні онлайн-семінари для роботодавці Тернопільщини

Поділитися

До 5-річчя журналу «КАДРОВИК. Трудове право і управління персоналом» подарунок кожному кадровику України — безплатна участь в онлайн-семінарах 22 та 24 березня 2011 року. Для цього потрібно зробити лише 5 простих КРОКІВ. А саме:

КРОК 1

Для отримання доступу до усіх матеріалів онлайн-семінару необхідно ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на порталі ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ КАДРОВИКА до 21 березня 2011 року (http://kadrovik01.com.ua).

КРОК 2

22 березня подивіться відеоконсультацію за темою «Приведемо штатний розпис у відповідність до нового Класифікатора професій». Дізнайтеся:

  • як правильно аналізувати штатний розпис?
  • як підбирати назви посад відповідно до Класифікатора професій?
  • як виправити помилкові назви посад в кадрових документах?

Семінар проводить С. В. МЕЛЬНИК, директор Державної установи НДІ соціально-трудових відносин Міністерства соціальної політики України.

КРОК 3

24 березня подивіться відеоконсультацію за темою «Приймаєте випускника ВНЗ? Отримайте дотацію від Фонду соціального страхування на випадок безробіття». Дізнайтеся:

  • випускників яких спеціальностей можна приймати на роботу з дотацією від служби зайнятості?
  • за яких умов надається дотація?
  • які ще фінансово вигідні для підприємства послуги надає служба зайнятості?

Семінар проводить П. М. ВАСИЛЕНКО, заступник директора Державної служби зайнятості України.

КРОК 4

До 1 квітня 2011 року поставте лекторам свої запитання за темами семінарів, скориставшись зручною формою зворотного зв’язку.

КРОК 5

Отримайте кваліфіковані консультації щодо підбору назв посад, складання штатного розпису, взаємодії зі службою зайнятості на порталі Гарячої Лінії «Кадровика» та у журналі «КАДРОВИК. Трудове право і управляння персоналом».

Учні зіграли в “Час професіонала”

Перший заступник губернатора Тернопільщини Василь Коломийчук вставляє палки в колеса меру Тернополя Сергію Надалу