Чим Надалу завинили троянди Заставного?

Поділитися

Всі ми добре памятаємо, як в Тернополі чекали на відкриття першого в світі памятника в повний зріст нашій землячці Соломії Крушельницькій, під яким пристальним оком громадськості та журналістів перебував весь процес реконструкції Театрального майдану та скверу на бульварі Шевченка, як посадовці міської ради працювали, прибираючи залишки будівельного сміття та висіваючи траву і квіти.
Все це може зникнути внаслідок бездарного керівництва теперішнього міського голови свободівція С.Надала.
Недавно деякі Інтернет-сайти вже писали про плитку, яка понищилась і не вистояла навіть одну зиму. Генеральний підрядник, а це відома в Тернополі фірма “Тернопільбуд” мовчки взяла вину на себе і зобов’язалася виправити ситуацію та плитку поміняти.


Проте, чомусь всі мовчать, що це стало наслідком неправильного прибирання майдану, коли пісок розмішували з сіллю і тепер ця сіль виїдає все, що бачить на своєму шляху.
Не дивно, що С.Надал так хвалиться тим, що зекономив на прибиранні міста в зимовий період – адже він перестав використовувати шлак, який є дорожчим, але він не шкодить грунту, нашим авто чи взуттю, має кращі властивості щеплення.
Шкода бачити, як троянди, які мали би прикрашати клумбу перед памятником Соломії Крушельницької просто нищаться сумішшю піску та солі, яка з настанням відлиги просочується в грунт до коренів квітів.
Чи доживуть ці троянди до того, щоб зацвісти, чи дійсно міський голови нищить все, що створене роками його попередниками?

Тернопільських вчителів історії закликають бойкотувати “затабачені» підручники

«Українська справа» оприлюднить ставлення тернополян до реформи виборчого законодавства