До Євро-2012 в Україні випустять віскі

Поділитися

Вперше в Україні буде налагоджено виробництво справжнього елітного віскі. Освоюють виробництво на ТОВ «Микулинецький Бровар», що на Тернопільщині. Як розповів маркетолог найпопулярніших на Тернопіллі пивоварів Ігор Тисліцький, виробництво віскі хочуть освоїти до проведення футбольного чемпіонату ЄВРО-2012 в Україні. Як відомо, в Україні віскі не виготовляють.

Така інформація приємно здивувала кращих маркетологів області, які зібрались 2 березня на науково-практичному семінарі «Працевлаштування студентської молоді: досягнення і проблеми». Організатором заходу є кафедра промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету.

Участь у семінарі взяли провідні маркелоги таких потужних компаній як торгово-розважальний центр «Подоляни», ЗАТ «Промов шин Технолоджіс», компанія «Amrita», телекомпанія ТВ-4, маркетинг-центр «Далі», ПП. «Велика перспектива», медіа-корпорація «РІА», ЗАТ «Молокозавод», рекламно-продюсеерське агентство «Профі Арт», магазин «Білий Лебідь», ТОВ «OVB «Алфінанц Україна» тощо. За словами виступаючих, маркетологи вкрай необхідні для відродження економічного потенціалу області, а фахівці, яких готують в технічному університеті, є одними з кращих на теренах нашого краю. Присутні студенти довідались, що чимало успішних маркетологів закінчили або ще завершують навчання саме технічному університеті.

Львівські «свободівці» прагнуть встановити цензуру на інтелект. У Тернополі поки тишком-нишком вводять цензуру

Художнього керівника ансамблю «Галичанка» нагородили почесним знаком