Фестиваль культур в рамках проекту “ Світ без кордонів ” відбудеться в Тернополі

Поділитися

У неділю — 6 березня,о 13.00 в ТРЦ “ Подоляни ” відбудеться весняна зустріч усіх президентів локальних представництв молодіжної організації АЙСЕК в Україні та президентом АЙСЕКу УКРАЇНІ Ларисою Немеш. Будуть обговорені плани щодо проектів на весну-літо 2011.
Після закінчення дійства пройде Фестиваль культур в рамках проекту “ Світ без кордонів ” . Хочеш дізнатися більше про культуру Стародавнього Китаю, сонячної Бразилії і казкової Туреччини? Тоді ми чекаємо саме на тебе в неділю 6березня о 2год в холі ТРЦ Подоляни! Тут ти зможеш познайомитися і вживу поспілкуватись з представниками цих країн а також представити їм свою культуру! В програмі передбачено різні конкурси та розваги. Гарантовано чудовий початок весни в міжнародній компанії!
У рамках проекту “ Шлях дітей ” відбувається програма “ Купи зустріч з людиною ” яка проходить в одній із соціальних мереж. Кожен бажаючий має змогу виставити свій лот, який може придбати будь-який бажаючий. Виручені кошти будуть направлені на розвиток вихованців дитячих будинків Тернопільської області. Учасниками програми вже є понад 120 чоловік. Родзинкою дійства є лоти відомого співака Віктора Павліка та його сина Олександра – учасника загальновідомого проекту «Х-фактор», які з радістю погодилися взяти участь в проекті.

Табачник хоче знищити сільські школи?

Тернопільське КРУ “нарило” за рік на 107 млн. гривень