«Київстар» представляє нову унікальну послугу «Батьківський контроль» для мобільного телефону

Поділитися

 

«Київстар» пропонує нову послугу «Батьківський контроль», яка гарантує захист дітей від онлайн-загроз під час виходу в інтернет з мобільного телефону. Технічне рішення на базі переліку безпечних сайтів розроблено вперше на українському телеком-ринку і надається безкоштовно для клієнтів «Київстар».

Послуга «Батьківський контроль» відкриває доступ з мобільного телефону тільки до переліку безпечних та корисних ресурсів для дітей. На момент запуску список складається з 44 сайтів – освітнього і розважального характеру. Веб-ресурси були запропоновані клієнтами і співробітниками «Київстар» та рекомендовані для дітей експертами Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України.

Щоб встановити послугу, достатньо набрати на мобільному телефоні дитини USSD-запит *100*5*1*ХХХХ#, де ХХХХ – батьківський пароль, і натиснути кнопку виклику. Підключення та використання послуги безкоштовне для всіх клієнтів передплаченого зв’язку «Київстар»та djuice. Докладна інформація про послугу – на сайті www.kyivstar.ua або за номером 466.

Директор з розвитку бізнесу на масовому ринку «Київстар» Віталій ВОРОЖБИТ:

«Послуга «Батьківський контроль» не має аналогів на українському телеком-ринку. Технічне рішення було створено на новій платформі, а весь процес підготовки зайняв більше року. Послуга безкоштовна – це принципове і відповідальне рішення менеджменту «Київстар». Як один з найбільших інтернет-провайдерів, «Київстар» прагне зробити інтернет безпечнішим, в першу чергу, для наших юних клієнтів. «Батьківський контроль» дозволить нашим клієнтам запропонувати своїм дітям цікавий і абсолютно безпечний інтернет в їх мобільних телефонах. Як батько трьох дітей, я з нетерпінням очікував запуску нашого «Батьківського контролю» і вже ним скористався».

Нова технічна розробка стала черговим кроком комплексної програми «Київстар» «Безпека дітей в інтернеті» і ще однією послугою в лінійці сімейних телеком-послуг оператора.

Першими користувачами «Батьківського контролю» від «Київстар» стали відомі батьки.

Володимир ГОРЯНСЬКИЙ, народний артист України, батько дочки 7 років:

«Наші діти краще орієнтуються в сучасних технологіях, ніж ми, та з раннього віку використовують мобільний телефон не тільки для спілкування, але і для доступу в інтернет, піддаючи себе всім загрозам, які приховує Глобальна Мережа. Будь-якому батькові важливо захистити свою дитину від сумнівної інформації в Мережі, тому я радий появі доступного та ефективного вирішення цієї проблеми і з задоволенням встановив своїй доньці київстаровський «Батьківський контроль».

Інформаційними партнерами ініціативи «Київстар» «Безпека дітей в інтернеті» виступили видання – газета «Комсомольская Правда в Украине» та журнал «Хорошие родители» (ВД «Едіпресс»):

PR-директор щоденної загальнонаціональної газети «Комсомольская правда в Украине» Олена МІНІНА:

«Вважаю, що багато батьків не достатньо уваги приділяють безпеці своїх дітей в інтернеті, але ж проблема стає дедалі актуальнішою. Саме вона і спонукає нас розповісти читачам «Комсомолки» про «Батьківський контроль», запущений «Київстар», як дієвий метод в забезпеченні онлайн-безпеки юних користувачів».

Головний редактор журналу «Хорошие родители» Влада БАРСУКОВА:

«За допомогою нашого видання, ми регулярно звертаємося до батьків-читачів із закликом приділяти більше уваги безпеці дітей в інтернеті. Ми вдячні компанії «Київстар» за впровадження послуги «Батьківський Контроль », яка захищає дитину від мережевих загроз».

У рамках презентації нової послуги «Батьківський контроль» у столичних і регіональних ТРЦ «Київстар» проведе інтерактивні вистави у форматі театру тіней. Батьки та діти зможуть дізнатися більше про небезпеки Всесвітньої Мережі, а також про способи їх усунення за допомогою послуги «Батьківський контроль».

За тиждень тернопільські міліціонери затримали п’ятеро хабарників

Завершується фотоконкурс у березні « Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011»