Людські бажання

Поділитися
  • Чого ми хочемо? Мабуть, це питання рано чи пізно ставив перед собою кожен із нас. І справді, розуміння своїх бажань — це половина успіху. Людина, яка знає, чого хоче, буде прагнути навіть неможливого, адже вона живе, розуміючи, що саме їй необхідно.
  • Впевненість! Саме вона з’являється в погляді того, хто має мету. Тому такі люди часто її досягають. А як важко живеться тим, хто піддається сумнівам і не ставить перед собою жодної цілі. Як відомо, людська натура схильна до різноманітних перемін. Сьогодні ми хочемо щось одне, завтра — інше, до того ж повністю протилежне попередньому. Ось так і зраджуємо власні принципи, забуваючи справжню мету. Кожен із нас хоче щастя, а хіба воно можливе без втілення мрій?
  • У дитинстві ми вміли щиро бажати. Й ті думки були такими простими. А з часом справжні мрії починають витіснятися матеріальними потребами, соціальним становищем і т. д.
  • «Людські бажання» — прості два слова, але скільки суті всередині. Вони можуть принести безмежне щастя, горе або ж просто зруйнувати віру в те, що мрії здійснюються. Тому якщо вже й хотіти чогось — то по-справжньому.

Надія ШКІЛЬНА. м. Тернопіль.


Початкову вартість частини нежитлового будинку (побутового корпусу) площею 1611,4 кв.м у Монастириську зменшено на 30 %

«Чорним вороном» потрібно забезпечити Тернопільщину