Люди об’єднуються, незалежно від вождів та партій

Поділитися

Громадські активісти Західної України боротимуться проти політики діючої влади. Люди занепокоєні тим, що чинний президент та його команда не поважає державну мову та культуру нашого народу. Останнім часом на території Галичини, Волині та Буковини відбуваються зустрічі небайдужих громадян, які не хочуть піддаватися тотальній русифікації країни. Відтак нещодавно представники організації «Зарваницька ініціатива» влаштували таке ж зібрання й у Тернополі.  

«Ми сьогодні маємо в країні владу, котра бореться з народом, котра робить все, щоб знищити історію, культуру, мову, економіку і все, що називається соціальним життям нашого народу. А з другої сторони, ми маємо політиків, вождів у опозиційному таборі, які ніяк не можуть розстатися зі своїми посадами – або в якості лідерів партій, або будучи депутатами Верховної Ради. Якщо вони не будуть об’єднані, то їх, я вважаю, звідти скоро винесуть. Це є ключовий момент сьогоднішнього зібрання, адже люди вже самі вже об’єднуються, незалежно від вождів і партій» – каже учасник організації «Зарваницька ініціатива», координатор руху «За Україну!» Степан Барна.

Найчастіше людей турбують питання, чому влада не зважає на Конституцію і закон, збільшує податки, штрафи та тарифи, а також нищить демократичний процес, розповіли представники «Зарваницької ініціативи». Вони запевнили, що і надалі об’єднуватимуться із небайдужими громадськими діячами та організаціями задля спротиву недемократичним діям теперішньої влади.

Оголошено конкурс на кращу бізнес-ідею «Тернопіль – Євро-2012»

Як полювали на Тернопільщині у сезон 2010-2011?