Михайло Ратушняк залучатиме українське духовенство, засоби масової інформації, інтернет, соціальні мережі, щоб переконати пересічного українця в необхідності купувати українські товари

Поділитися

Спілка підприємців Тернопільщини «Українська справа» розгортає масштабну просвітницьку акцію щодо підтримки національного підприємництва. Про це в коментарі для сайту «УКРСПРАВА» заявив один із засновників спілки, депутат Тернопільської міської ради Михайло Ратушняк.

«На наше тверде переконання, однією з головних причин українських негараздів, зокрема, й соціально-економічного характеру, є слабкий рівень національної свідомості у суспільстві, наголосив Михайло Ратушняк. – «Українська справа», для початку, на території Тернопільщини, а згодом і по всій Україні проведе наступальну просвітницьку роботу.

До неї ми залучатимемо українське духовенство, засоби масової інформації, інтернет, соціальні мережі. Наша мета – переконати пересічного українця в необхідності купувати українські товари, здійснювати покупки в магазинах, заснованих на базі українського капіталу, розвивати кооперацію».

Михайло Ратушняк закликав усіх тернопільських підприємців та громадських діячів долучатись до проведення просвітницької акції.

2011 рік оголошено роком Ярослава Стецька

“Тернопільська липа” тішиться успіхами ансамблю „Кумоньки” та їхнім співучим життям з „Бадьором”