Назар Савко та компанія Navsi100.com зняли музичний фільм

Поділитися

А чи пам’ятаєте Ви своє перше кохання?  Ті почуття, котрі колись тривожили Ваше серце? Тоді для Вас все було нове. Ви, як квітка навесні, пізнавали світ і розквітали. Вона у кожного різна -та перша любов, але вона ніколи не забудеться.

12 виконавців згуртувались до спільної роботи у авторському музичному фільмі  Назара Савка «Згадати першу любов». Музична стрічка побачить світ вже у березні цього року. Вихід цього фільму автор спеціально притримав до весни, адже вважає, що весна це найромантичніша пора року і це цей період коли сама природа нас закохує.

Фільм створений з дванадцяти музичних кліпів та підводок до них.

Це історія про «простих» людей, котрі згадують про своє кохання. Ролі «простих людей» виконали наші «зірки», вдягнувши на себе різні професії. Для прикладу співачка Зоряна у фільмі зіграла роль стоматолога, Наталка Карпа – фотографа, Захар став продавцем автомобілів, а співачка Мія перфектно справилась із роллю бібліотекарки. Найбільш неординарним став гурт «Оратанія». Хлопці приміряли на себе одяг робітників і справді ремонтували трубу. Цей епізод знімали у день виборів. У перехожих ці зйомки викликали шквал емоцій, особливо у «сусідських бабусь» котрі радили, як краще ремонтувати і сварились на усіх, що труба вже довгий час протікає. Мая показала себе у ролі вчительки, Владіслав Левицький закотивши рукави став масажистом, гурт «Енерджі» борючись за здоровий спосіб життя обрали для себе ролі спортсменів, Франик на кілька хвилин став справжнім хуліганом, гурт «Гламур» і тут зумів ефектно виділитись, зігравши ролі стюардес, група «Вушка» постала у фільмі епатажними блондинками, а по сумісництву і ведучими на  ТБ. Головну роль, таку собі червону нитку фільму-роль Амура  зіграв Назар Савко.

Не обійшлось і без відкриттів. Вперше на екранах глядач побачить новий гурт «ТоНіКа», котрі постали у фільмі простими студентками. Це дві виконавиці музичної студії «Джерело»(кер.Н.Савко), котрі не беруть за основу завоювання публіки не тільки зовнішністю та вокальними даними, а й акторською майстерністю.

Назар Савко : «Це справді була важка і цікаво робота. Уявіть як важко з’єднати до спільної справи аж тринадцять виконавців, тринадцять творчих особистостей. Справді кажучи у нас була дуже міцна і творча команда. Ідея такої роботи вже жевріла в мені давно. Остаточно ми вирішили знімати цей фільм на весні минулого року. І тут все почалось… ми писали сценарії, знімали кліпи, купували додаткову відеоапаратуру, адже з кожним епізодом наші апетити росли. Велика дяка компанії Navsi100.com котра мало того що не відвернулась від ідеї, а допомогла втілити її в життя, а також моєму другові, керівнику балету «Тайм-аут» , а тепер і оператору по сумісництву Сергію Агапову. Гадаю, що цей фільм стане таким собі початком до наступних відео робіт. Мені приємно що в цій роботі я показав себе і як композитор так і як режисер і актор.»

Прес-конференція з нагоди презентації першого україномовного авторського музичного фільму «Згадати першу любов»

Місце проведення– кінотеатр Довженка (Сихів)

Дата проведення – 11.03.2011р.

Година – 17.00

План проведення:

17.00 – прес-конференція

17.30 – брейк кава

18.00 – прем’єрний показ музичного фільму

Прес-реліз

Перший авторський музичний фільм  на стадії завершення і підготовки до виходу в ефір.

Автор та виконавець Назар Савко вже кілька років поспіль пише пісні для багатьох виконавців Львова. Цьогоріч  Назар спільно із компанією Navsi100.com взяв ініціативу та створив абсолютно новий продукт згуртувавши до спільної справи виконавців своїх пісень та відзняв  музичний фільм «Згадати першу любов».

«Згадати першу любов» (далі скорочено «Згадати ПЛ») це історія про те, як ангел Амур побачив, що на Землі стало занадто багато насильства, злості, непорозумінь. Він вирішив спуститись до людей і нагадати їм про їх першу любов, про ті чисті почуття, які огортали їх серце і цим самим зробити їх добрішими. Перетворившись на ведучого, він звертається до людей різноманітних професій зі своїм питанням «А чи пам’ятаєте Ви свою першу любов?»

Ролі «простих» людей  виконали наші співаки:

–         Наталка Карпа                                 – Владіслав Левицький

–         Захар                                                   – Гурт Оратанія

–         Зоряна                                                – Ener.G

–         МС Франик                                       – Гурт Гламур

–         Мія                                                      – Майя

–         Гурт ТоNіКа                                      – Група Вушка

–        

Роль Амура у фільмі зіграв автор Назар Савко.

«Згадати ПЛ» це музичний фільм, який не створюється за кошти «замовника» ,а за творчої ініціативи учасників проекту. Важливим фактором є те, що мюзикл написаний українською мовою і усі пісні  україномовні.

Назар Савко: «Я вважаю, що зараз склалась така ситуація, що  ефір телебачення заполонили  російськомовні пісні. Ми забуваємо про наш рідний український мелос. З кожним роком ця ситуація загострюється все більше і більше. Ні, я абсолютно не маю нічого проти російської естради, але хочу, щоб українська пісня більше популяризувалась, щоб пісні «жили», їх слухали люди, їх співали. Важливий фактор впливу на людей є телевізор, цей голубий екран створює естетичний смак у людей, особливо у підлітків, тому мені прийшла ідея створити такий муз фільм, який показує що у сучасної української популярної пісні теж є майбутнє. Пісні,які звучать у мюзиклі  дуже різнопланові, адже до їх написання(текст), окрім мене долучились талановиті автори і я маю надію, що вони сподобаються людям  різного віку та смаку.»

Будемо вдячні, якщо і Ви долучитесь до популяризації української пісні, та станете нашими надійними партнерами розміщуючи матеріали на шпальтах Вашого видання. Якщо у Вас виникнуть будь які питання, будемо раді якщо Ви нам зателефонуєте.

Напередодні 8 березня головного чоловіка Тернопілля потягнуло до худоби

“Регіонал”, міський голова Збаража зайнявся самобичуванням