“Регіонал”, міський голова Збаража зайнявся самобичуванням

Поділитися


4 березня 2011 р мала відбутись чергова сесія Збаразької міської ради. Проте, як вже стало традиційно в Збаражі міський голова, якому 24.12.2010р. 2/3 депутатського складу міськради висловила недовіру, не має ані найменшого бажання чути думку депутатів, ігнорує їхні пропозиції, не підписує рішення сесії, не виконує судових рішень, ігнорує приписи прокуратури. Міський голова М.Бочаров поводить себе як абсолютний власник міста, якому не писані закони. Таку позицію міського голови можна пояснити лишень його приналежністю до Партії Регіонів, адже чи можливою є в правовій державі ситуація, коли одна людина своїми діями в заручниках тримає 13-тисячне місто. То ж мер за звичкою, після довгих суперечок, покинув сесійну залу так і не розпочавши сесії міськради…

Депутати Збаразької міськради від ВО «Свобода» та член молодіжної організації «Сокіл» Попельовський Павло (1993 року народження) роздали поміж депутатів «Депутатський вісник», в якому була надрукована відповідь Збаразького РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» на депутатське звернення з якої стає зрозуміло, що міський голова Збаража Бочаров М.Г. завдав збитків «безобліковим споживанням електроенергії на суму 3 тисячі 295,18 грн.», іншими словами крав електроенергію, що потім і визнав, після передачі справи в суд, сплативши дану суму в енергокомпанію.

Дізнавшись про інформацію розміщену в «Депутатському віснику» мер Збаража Бочаров Михайло накинувся на 18-річного Попельовського Павла у міській раді та штовхаючи і б’ючи в спину поволік його на другий поверх. На другому поверсі міської ради Бочаров М. та директор Збаразького ринку п.Муравка тримали хлопця, штурхали, били в спину, обзивали, шарпали, утримаючи двері. Проте місцеві депутати двері зуміли відчинити та вирвати з рук Бочарова та Муравки невинного ні в чому хлопця.

Депутати міськради від ВО «Свобода» звернулись до начальника Збаразького РВ  УМВС та начальника УМВС України в Тернопільській області, а також до прокурора Збаразького району та прокурора Тернопільської області з метою відреагувати на неадекватні та провокативні дії міського голови Збаража М.Бочарова.

«Враховуючи  поведінку і дії  Михайла Бочарова, якому міська рада в грудні 2010 року двома третинами голосів висловила недовіру, заявляємо, що його діяльність суперечить Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Регламенту Збаразької міськради, протирічить інтересам жителів Збаража, не відповідає тверезому глузду. Заради спасіння своєї посади він готовий на все, аж до втрати себе, як особистости. Ми, депутати від ВО «Свобода», рішуче налаштовані на відстоювання своїх прав гарантованих чинним законодавством та захист прав збаражців, ми стаємо наступальнішими. Збаражчани не можуть бути заручниками маніакального прагнення однієї людини втриматись у владному кріслі. Звертаємось до міліції та прокуратури вжити заходів щодо провокативних дій М.Бочарова та забезпечити законність та порядок в діяльності Збаразької міської ради та її посадових осіб,» – заявив голова Збаразької районної організації ВО «Свобода» Михайло Тимошик.

П.С. Тим часом мер Збаража, ошаленілий від того, що правда про його оборудки з електроенергією стала відома загалу, почав викликати швидку допомогу, міліцію, прокуратуру, службу безпеки та заявляти про своє начебто «побиття», в цей же час прес-служба Тернопільської ОДА (!) обдзвонила місцевих журналістів та організувала транспорт (!) для поїздки в Збараж для висвітлення «побиття мера-регіонала». Що ж Збаразький мер і далі продовжує своє «шоу одного актора», але тепер вже за сприяння обласної виконавчої влади, а мешканці Збаража досі так і не отримали відповіді коли ж мер почне дотримуватись законодавства і подумає про долю збаражчан, а не свою особисту кар’єру, повідомила “Про все”  прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

Відповідь Тернопільобленерго на деп звернення

Назар Савко та компанія Navsi100.com зняли музичний фільм

У перший день посту міський голова Тернополя розважався з дівчатами