Орест Муц: Нинішня позиція прокурора Збаразького району обурює громадськість

Поділитися

Народний депутат України, голова облорганізації Партії регіонів Орест Муц, виступаючи 28 березня перед активом Збаразького району, піддав гострій критиці позицію прокурора району.

Як вже повідомлялося, на початку березня депутати–„свободівці” вчинили напад на міського голову Збаража Михайла Бочарова. До того ж в той час, як він виконував службові обов’язки. В результаті вчиненого фізичного насильства міський голова Збаража досі перебуває в лікарні (хоча представники прокуратури в цьому закладі так і не побували).

Водночас прокурор Збаразького району так і не відкрив справу щодо нападу на міського голову Збаража.

Народний депутат України Орест Муц з даного приводу наголосив, що позиція прокурора, яка виходить за межі його повноважень (до того ж прокурор ігнорує засідання сесій районної ради), – обурює громадськість.

Звертаючись до голови Збаразької райради, Орест Муц закликав депутатів органу місцевого самоврядування дати принципову оцінку позиції прокурора району вже на найближчій сесії, повідомляє сайт Тернопільської обласної організації Партії Регіонів.

„Ми змусимо силові структури – того ж таки  прокурора району – виконувати делеговані державою та Президентом повноваження”, – наголосив народний депутат.

Вся правда про хліб

Надала, Кайду і Хоптяна “пропісочать”