Підтримайте перший український народний кінопроект “Казка про Чорного Козака”

Поділитися

Суть моєї Ідеї ось у чому:

Самопожертва, боротьба добра зі злом, життя зі смертю, пошук світової гармонії і надія на щасливе життя – ось сюжетна канва кіноказки.
Запах щойно змеленого зерна та пороху до пістоля лоскоче ніздрі і нагадує про дивосвіт нашого “вчора” – дивосвіт героїки козацьких часів, містики та кохання…
Фільм знімається по мотивах казки Сашка Лірника (Олександра Власюка) аматорською народною кіностудією села Легедзине на Черкащині, яка долучила до себе групу професіоналів від кіно та телебачення.
Автор сценарію та режисер стрічки Владислав Чабанюк.Деталі: www.blackcossackfilm.com e-mail: blackcossack@ukr.net

Для втілення своєї Ідеї я вже зробив ось що:

Проект “Казка про Чорного Козака” стартував в жовтні 2008 року.
Що є на сьогодні?
Майже 500 ГБ відзнятого відео, більше 200 артистів та учасників проекту з різних куточків України, США, Канади, Німеччини ( 80 з них – діти).
Серед артистів – етногурти “Гуляйгород” та “ДахаБраха”, клуб історичної реконструкції “Росичі”, відомі в Україні люди – казкар Сашко Лірник, письменники брати Капранови, професійні артисти та артисти, яким вперше в житті довелося стояти перед об’єктивом камери.
З музикою проекту допомагають “Піккардійська Терція”, Тарас Компаніченко, австралійські та канадські композитори, з гримом – школа-студія Алли Чурі, з костюмами – “Шляхетний одяг” та українські колекціонери…
Всього кіностудія «Мальва» знайшла і вклала в проект 180 000 «недержавних» (спонсорських) гривень, а враховуючи, що на сьогодні готовність фільму більше 70 відсотків, конкурсних 50 000 гривень повинно вистачити для повного завершення проекту і виходу стрічки на екрани влітку 2011 року.

А ось що я ще планую зробити:

Проведення 8-10 знімальних змін (завершення зйомок).
Монтаж фільму.
Озвучення фільму.
Запис музики.

50 000 гривень допоможуть моїй Ідеї ось так:

Оренда професійної знімальної відеоапаратури.
Оренда професійної кінооптики.
Оренда освітлювальної техніки.
Оренда знімальних павільйонів.
Витрати на монтаж та озвучення фільму.
Слід зауважити, що всі учасники проекту працюють без зарплат та гонорарів, а об’єднує їх одна спільна ідея – створення народного українського історичного кіно…

Чарівна зачіска-2011 (фоторепортаж)

Про що говоритимуть в Тернополі: туберкульоз, культуру та туризм