При пошуку роботи допоможе органайзер

Поділитися

Одним із останніх новітніх проектів державної служби зайнятості є методичний посібник для безробітних «Органайзер з пошуку роботи». Він дозволяє підвищити самоорганізацію безробітного, допомагає в самостійному знаходженні місця праці.

Органайзер – збірка актуальної інформації щодо пошуку роботи і  складається з путівника та робочого зошита. Стилістика та формат дуже  яскраві та змістовні, наприклад, кожен блок робочого зошита для зручності використання позначено кольоровою закладкою. Із органайзера можна дізнатися про послуги служби зайнятості, джерела вакансій, стратегію та тактику працевлаштування, техніку спілкування з роботодавцем, складові успіху, правила оформлення резюме, а також прочитати юридичні поради.

Кожен користувач органайзера знайде для себе корисну інформацію про:

  • умови реєстрації в службі зайнятості,
  • послуги, які можна отримати на Інтернет-порталі ДСЗ,
  • форми профорієнтаційної роботи,
  • можливості професійного навчання за направленням служби зайнятості,
  • інформацію для осіб з особливими потребами ,
  • можливості започаткування власного бізнесу за сприяння служби зайнятості.

Важливою складовою новинки є «Путівник пошуку роботи», який має вигляд блокнота. Його мета – набуття та відпрацювання навичок роботи із різними джерелами вакансій. Безробітному путівник варто використовувати як під час семінарів, так і вдома, при виконанні запланованих завдань. Він допоможе проаналізувати власні досягнення та прорахунки при опрацюванні джерел вакансій і відвідуванні підприємств,  систематизувати особисті контакти.

«Органайзер пошуку роботи» безкоштовно видається безробітним у центрах зайнятості під час семінарів та спеціалізованих тренінгів.

Тернопільський медичний університет пішов у… рекламний бізнес

Тернопільська облдержадміністрація підтримала ініціативу громадськості чи грантоотримувачів?