Роман Заставний купив автомобіль марки Land Rover Range Rover за $75 000

Поділитися

Колишній мер Тернополя Роман Заставний купив нову автівку. Як стало відомо “Погляду” з неофіційних джерел, автомобіль марки Land Rover Range Rover Заставний придбав понад тиждень тому.


«Вартість цієї моделі 2008 року випуску близько $75 000. Що цікаво, власник автівки, як зазначено в обліковій картці приватного транспортного засобу, зараз тимчасово не працює», – зазначено у повідомлені інтернет-видання.

У коментарі «Номер один» Роман Заставний підтвердив, що купив автівку, вніс правдиву інформацію про її ціну, отож сплатив усі податки.

– Мої статки вимірюють не тисячею гривень, – зауважив Роман Йосипович. – Я є людиною не бідною, ще на момент вступу на посаду міського голови Тернополя мав понад мільйон гривень, вкладених у статутні фонди різних підприємств. Якщо б я прийшов у раду з чиновницької посади і за каденцію заробив собі на машину – це одне, але ж тернополяни можуть пригадати, що вже маючи джип, став мером, відповідно продовж каденції цю автівку використовував і як службову. Водночас варто спитати людей, які все життя пропрацювали на чиновницьких посадах, а нині їздять на дорогих джипах, яким чином вони заробили на них гроші…

Сплатили майже 200 тисяч за неіснуючі приміщення для сміття

У Тернополі відбудеться турнір з вільної боротьби імені Степана Бандери