Сержанти та старшини 11-ї Тернопільської окремої гвардійської артилерійської бригади урочисто прийняли Кодекс сержанта Збройних Сил України

Поділитися

На Тернопільщині, сьогодні 17 березня, понад 90 військовослужбовців сержантського та старшинського складу 11-ї окремої гвардійської артилерійської бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України прийняли Кодекс сержанта Збройних Сил України.

В урочистих зборах, взяли участь командний склад бригади та священослужителі Святотроїцького Собору УПЦ КП, які благословили сержантів на виконання завдань, там де цього потребують інтереси Вітчизни.

Відкриваючи урочистості, заступник голови ради сержантів бригади старший сержант Андрій Сидоренко наголосив, що сержанти повинні стати першими помічниками офіцерів у підготовці військовослужбовців підрозділів.

– Сержанти нашої бригати мають стати лідерами для солдат, зразком для підлеглих та опорою для командирів. Честь сержанта – це внутрішня гідність, благородство душі, чистота совісті, бездоганність поведінки на службі та у побуті, – зазначив старший сержант Андрій Сидоренко.

 

Приймаючи Кодекс сержанта молодші командири Тернопільської бригади зобов’язалися бути патріотами, вірно служити Вітчизні, зберігати і примножувати традиції військової частини, стійко переносити випробування військової служби, особисто нести відповідальність за навченість підлеглих та їх підготовку до виконання завдань.

Варто зауважити, що текст Кодексу сержанта Збройних Сил України схвалено на Перших Всеармійських зборах сержантського та старшинського складу, що відбулися на початку березня у Києві.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото автора

Партію Кириленка просять звільнити приміщення

У Тернополі через дефект електричної ізоляції не було світла на окремих вулицях