Шаховий турнір для лідерів молодіжних організацій

Поділитися

Кажуть, шахи та управління – речі пов’язані. Чому? Тому що лідер та керівник таким же чином планують свої кроки серед обмежених варіантів, як і шахіст на дошці. Шахи вчать головному – не можна одночасно ходити двома фігурами.

 

Шаховий клуб « ІНТЕЛЕКТ» Національного Технічного Університету України «КПІ», Студентська Рада НТУУ КПІ та ВМГО „Студентська Республіка” (київське представництво) запрошує  прийняти участь в першому шаховому  чемпіонаті серед громадських організацій «Chess Management».

 

В Індії, Персії та країнах мусульманського Сходу шахи стали певним навчальним курсом для майбутніх шахів, везирів, полководців. Ми пропонуємо і Вам пройти тест на лідерство який відбудеться 21 квітня о 14-00  в приміщенні науково-технічної бібліотеки НТУУ «КПІ» ім. Денисенка.

 

До участі запрошуються  представники громадських організацій, ініціатив, об’єднань, органів студсамоврядування ВНЗ але не більше двох. Після заходу відбудеться відзначення переможців, частування та надання коментарів учасниками пресі.

 

Буде два потоки – один для шахових професіоналів, і другий – для любителів. В другому потоці можуть прийняти участь всі учасники, в незалежності від рівня їх майстерності.

 

«Chess Management» –  Перший  турнір у своєму класі,  на якому лідери молодіжних організацій зможуть поборотись за звання найкращого інтелектуала. Суддівську бригаду надає Федерація шахів України. Контроль часу 15 хв.

 

Реєстрація учасників відбувається до 10 квітня на chess2010@bigmir.net

Контактний тел. 093-555-19-55 (Андрій)

31 березня чат-конференція з головою Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефаном Романівим

Оптимальна форма правління для України: що думають в регіонах?