Шукають талановитих танцюристів

Поділитися

Взяти участь у другому конкурсі сольних композицій « Стихія танцю-2011» запрошують усіх охочих юних тернополян, віком від 6 до 17 років.

Конкурс відбудеться 30 березня о 18.00 в актовому залі Тернопільського національного економічного університету.

–                Всі учасники матимуть змогу показати себе не лише як танцюристи, а також як постановники, балетмейстери, дизайнери по костюмах, – каже керівник студії сучасної хореографії « Т. А. Н. Г. о» Любов Гриневич-Борисяк. – Завдання конкурсу – знайти кращих танцюристів і допомогти їм проявити себе. Саме тому немає жодних обмежень відносно стилю, ідей, музичного супроводу і танцювальної лексики.

Тривалість танцю до 1 хв 20 с. Він має бути кротким, змістовним, максимально видовищним, відповідати музичному супроводу.

Виступи учасників оцінюватиме компетентне журі, до складу якого увійдуть відомі хореографи Тернополя. Гостями шоу-програми будуть співачки Надія Гураль та Ірина Новомлинська, а також балет « Т. А. Н. Г. о» . Вони представлять прем’ єри нових пісень і танцювальних номерів.

Учасники конкурсу змагатимуться у номінаціях: « Висока виконавська майстерність» , « Міс артистизм» , « Містер артистизм» , « Кращий сценічний костюм» та інших. Окрім того буде також приз глядацьких симпатій та Гран-прі. Переможців визначать у трьох вікових категоріях – наймолодші (6-9 років), юніори (9-12 років) і старші (12-17 років).

Усіх нагородять грамотами та подарунками. Володар Гран-прі матиме нагоду продемонструвати свій танцювальний номер під час осіннього сольного концерту студії сучасної хореографії « Т. А. Н. Г. о» . Кращі танцювальні номери конкурсу будуть розміщені в Інтернеті.

Довідка

Зголошуватися на участь у другому конкурсі сольних композицій « Стихія танцю-2011» можна за телефоном 0-97-585-85-38. Також заявку можна подавати на електронну адресу lyubov.grinevich@mail.ru.

Правила прийому абітурієнтів до вищих навчальних закладів Тернополя та Тернопільської області

Олег Герман провів творчу зустріч