Спортивна гордість Тернополя Олена Підгрушна і спортивний сум – тренувальна база «Колос»

Поділитися

Міський голова Сергій Надал особисто привітав тернополянку Олену Підгрушну зі здобутим сріблом на чемпіонаті світу з біатлону.

У подарунок від міської влади чемпіонка отримала телевізор та білі троянди. Очільник тернопільської міліції Федір Бортняк також привітав колегу по фаху (окрім спортивних досягнень Олена закінчила школу міліції).

 

Олена Підгрушна попри всі свої досягнення не планує покидати Тернополя, а міська влада хоче всіляко посприяти дівчині у вирішенні житлового питання та вирішити  проблему тренування на біатлонній базі сільського товариства «Колос».

«Сьогодні каталася там на роликах – бігова доріжка у дуже поганому стані, асфальт повністю розбитий. Неодноразово різні впливові люди малювали грандіозні плани щодо повної реконструкції бази, але це залишилося лише обіцянками. Ми багато не просимо, хотіли б, щоб хоч трохи підлатали бігову доріжку. Біатлонна школа дуже сильна і має великі перспективи, а мусимо тренуватися за кордоном, бо тут для цього немає умов. Тернопільська команда завжди займає призові місця, а нормальних умов для тренувань так і не може дочекатися», – каже Олена з сумом.

Виглядає трохи втомленою, але на запитання, доки триватиме відпочинок відповідає як справжній спортсмен: «У нас немає такого поняття, як канікули. Є тільки «перехідний сезон», а вже з кінця травня знову починаються інтенсивні тренування».

До того часу міський голова Сергій Надал та начальник міліції Федір Бортняк обіцяють зробити все можливе, щоб Олена могла тренуватися вдома і здобула ще не одну медаль.

 

Яна Стрілецька (фото автора)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ну і, звичайно, підписи під фото:

1 Обмін подарунками. Олені квіти та телевізор…
2 Від чемпіонки міський голова отримав…
3 Сувеніри з чемпіонату по біатлону.
4 Скромна чемпіонка на запитання, що їй не вистачає для щастя,
відповідає, що навіть попри труднощі не любить нахабніти.
5 “Покидати Тернопіль не збираюся, бо люблю своє місто”.
6 Ці тендітні руки дуже влучно стріляють.
7 Сергій Надал та Федір Бортняк задумалися як вирішити проблему з
біговою доріжкою для тренувань.

У Тернополі “підірвуть” Google та відсвяткують 50 -річчя першого польоту в космос Юрієм Гагаріним

Тернопільщина на туристичній карті світу