Своїм нововведенням Хоптян хоче проміняти вчителів на плазмові телевізори?

Поділитися

Чиновники обласної державної адміністрації вже встигли провести експеримент, яким визначили важливість наявності плазмового телевізора в навчальному процесі. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Тернопільської ОДА.

Під час експерименту було відзнято урок хімії в одній із шкіл міста Тернополя, щоб в майбутньому його показувати в школах всієї області.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, «записаний у ЗОШ №6 міста Тернополя урок хімії продемонстрували учням 7 класу школи у селі Старий Скалат. Діти побачили яким чином можна без пробірок і реактивів провести досліди».

Цілком можливо, що наступними будуть записані уроки трудового навчання, щоб діти могли бачити, як без інструментів змайструвати табуретку.

В подальшому можна відзняти уроки із всіх інших предметів, що дасть можливість проводити заняття без вчителів, але з телевізором.

Цікавий і той факт, що плазмовий телевізор ніколи не був серед першочергових потреб шкіл Тернопільщини. Сьогодні в кожному навчальному закладі, а особливо в сільській місцевості, можна назбирати цілий список необхідних речей, та навряд чи в цьому переліку можна знайти плазмовий телевізор.

Це добре розуміють і директори шкіл, але мовчки чекають нових «ідей» голови Тернопільської облдержадміністрації.

Браконьєр “злив” інспектора за хабар

В репертуарі Тернопільського облдрамтеатру зміни