Браконьєр “злив” інспектора за хабар

Поділитися

Слідчий прокуратури м. Тернополя порушив кримінальну справу стосовно інспектора  одного з відділів  головного державного управління рибоохорони в області за фактом вимагання та отримання хабара,  за статтею 368 Кримінального кодексу України.

Дослідчою перевіркою, проведеною спільно з  працівниками міліції,   встановлено, що інспектор вимагав 1500 гривень від  жителя обласного центру   за пом’якшення  відповідальності  за вчинене  правопорушення.

24 лютого  2011 року  чоловік  ловив рибу  браконьєрським   способом  в річці Серет у парку Топільче, і це зафіксував інспектор рибохорони.

Він запевнив рибалку, що йому загрожує кримінальна відповідальність або чималий штраф і запропонував дати хабара,  натомість  любитель риболовлі заплатить мінімальний розмір стягнення.

28 лютого  2011 року близько 9 години біля приміщення управління рибоохорони інспектор отримав хабар від тернополянина, де його відразу затримали правоохоронці.  У справі  триває слідство.

Чергові побрехеньки тернопільської влади: село доведено до ручки, а міністр з губернатором розповідають байки про успіхи

Своїм нововведенням Хоптян хоче проміняти вчителів на плазмові телевізори?