Тарас Гребеняк: «Українські комуністи знову прагнуть крові»

Поділитися

Черговим проявом людиноненависної комуністичної ідеології стала реєстрація в українському парламенті проекту Закону “Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України (щодо впровадження смертної кари як виду покарання)”. Таку думку висловлює громадсько-політичне об’єднання «Українська справа».

«Українські комуністи знову прагнуть крові, – зазначає координатор об’єднання «Українська справа» Тарас Гребеняк. – На їхній совісті і так мільйони жертв через голодомори, війни, каторги, тюрми і заслання. Вони не змінилися. У боротьбі за гегемонію комуністичної ідеї людські долі їм байдужі.»

«Українська справа», яка заснована на християнських цінностях вважає, що позбавлення життя будь-якої людини у мирний час є великим гріхом. В українському суспільстві, де рівень моральних чеснот не відповідає високим ідеалам християнства, питання застосування смертної кари має свою аудиторію прихильників. Але це аж ніяк не вирішує проблеми морального обличчя нації.

«Впродовж української незалежності психологія українців змінилися. У нас ще живе совдепія, але ми вже не є радянським народом. Українці стали кращими. І це навіть за тих умов, коли владна система не сприяє цьому, а навпаки, є центром злочинної діяльності. То чи застосує режим на практиці смертну кару до свого прибічника, навіть якщо і відновлять смертну кару в Україні?» – задає риторичне запитання Тарас Гребеняк.

Лідер громадського об’єднання підтримує думку, що за окремі види злочинів покарання повинно бути більш суворим, а по окремих воно є просто несправедливим. Україна не може бути тюрмою для українців, як це є в Росії.

Наступна проблема, на якій акцентує увагу «Українська справа» – це стан судочинства. Сучасна судова система не може приймати справедливих рішень. Трапляються не поодинокі випадки, коли за грати потрапляють невинні люди. За таких обставин «експериментувати» з людськими долями також є злочином.

У лютому 2010 року Верховна Рада України відхилила проект закону про відновлення смертної кари. Тоді він, також, був ініційований представниками КПУ.

Борщівським школярам презентували професію кухаря

«Українська справа»: «Пані Ліно, ласкаво просимо до Тернополя!»