Тернопільську школу допризовної підготовки закриють, щоб віддати приміщення під … приватний садочок

Поділитися

До Вас звертається трудовий колектив Тернопільської школи допризовної підготовки з болючим для нас питанням від якого зале жить існування школи і її подальший внесок в військове – патріоти не виховання юних тернополян.

На засіданні депутатської комісії з питань освіти, культури науки її голова Баб’юк М.П. довела до директора школи допризов -ної підготовки Марченка С.В. інформацію про необхідність звільнень приміщення школи на вул. Багата, 7 в зв’язку з відкриттям на даній базі приватного дитячого садочка.

25.02.2011 року начальник управління освіти міської ради Похиляк О.П. і голова профспілки працівників освіти і науки м. Те] нополя Кухар В.М. провели зустріч з трудовим колективом школи приміщенні колишнього садочка за адресою вул. Купчинського, 5 А яке вже частково займає   Технічний ліцей. Нам була доведена інфо мація про наміри місцевої влади перевести школу допризовної підг< товки у дане приміщення, яке не відповідає вимогам навчально -виховного процесу і санітарним нормам.

За час існування Тернопільської школи допризовної підготої ки була створена належна навчально – матеріальна база для проведе ння занять з предмету „Захист Вітчизни” на високому рівні без ви користання бюджетних коштів.

В 2010 – 2011 навчальному році в нашій школі навчалося 2844 учні. Навчальна база школи створена і підтримується за раху­нок ентузіазму викладачів. Здається, що команда Свободи прийшла мерію з одним завданням знищити ті паростки добра, гуманності, патріотизму, які прижились у місті для своєї наживи. Почали із соціальних питань: лікарень, шкіл, садочків. Ще невідболіло у ліка -рів про знищення   лікарень, як взялись за руйнування освіти. Ідея знищення ТЗОШ № 25, ЗО, дійшла черга і до школи допри -зовної підготовки. Школа на базі якої проводяться курси підвищенк кваліфікації викладачів „Захисту Вітчизни” області, показові заняття для директорів шкіл Вінницької, Рівненської, Харківської, Хмельницьке областей та міста Новограда – Волинського. Школа на базі якої про ходять навчання діти всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста за винятком двох шкіл. За цей час за рахунок міського бюджету проведено капітальний ремонт: перекрито дах школи, встановлені євр вікна, відремонтована система опалення, у класах зроблені ремонти. І це все нова влада хоче віддати комерційній структурі, а нас переселити в приміщення бувшого садочка який знаходиться на вулиці Купчинського, 5 А по сусідству з ТЗОШ № 22. Ми єдина школа в Україні де є навчальна та спортивна вогнепальна зброя. Директори шкіл та начальники управлінь освіти обласних центрів України, які відвідували наше місто, були в захваті, що діти мають практику безпечного володіння зброєю, а в їхніх школах це показується лишень на плакатах. Школа є центром військове -патріотичного виховання молоді, яка зараз при дефіциті коштів, викинута державою на виховання вулицею. Ми проводимо кожного року змагання з молодіжної воєнізованої естафети, присв’яченої Українській Повстанській Армії та дню українського козацтва, а з 2010 року військове – спортивну патріотичну гру „Сокіл” („Джура” як міста так і області. В школі діє стрілецький гурток „Юний стрілець” з учнями 8-9 класів міста. Ми з вами бачимо як в Україні нищиться все українське і військо, і школи на сході, а зараз   дійшла черга і до нас. Дивно, що так звана патріотична влада руйнує те, що було гордістю міста Тернополя у патріотичном виховані молоді, зразком для усієї України.

Просимо Вас вникнути в суть справи та вплинути на позитивне вирішення питання про подальшу діяльність Тернопільськ школи допризовної підготовки за адресою вул. Багата, 7.

Трудовий колектив школи

Трудовий договір – впевненість у майбутньому

Що відповідають чоловіки на неправильну точку зору жінок