Тернопільським “балаболкам” -“лафа”

Поділитися

З березня 2011 клієнти передплаченої форми обслуговування «Київстар» зможуть телефонувати по 0,00 грн/хв. та відправляти 100 SMS на номери мереж «Київстар», «Beeline-Україна» та «Голден Телеком» за 10 грн з новим тарифом «Довгі розмови».

Щоразу поповнюючи рахунок на суму 30,00 грн. і більше, клієнти тарифного плану «Довгі розмови» зможуть безкоштовно спілкуватися та надсилати 100 SMS-повідомлень на номери абонентів мережі «Київстар», «Beeline-Україна», «Голден Телеком» упродовж 30 днів з моменту поповнення рахунку. Після кожного поповнення особового рахунку з основного балансу клієнта автоматично справляється абонентська плата в розмірі 10,00 грн.

Після закінчення 30-денного строку та за відсутності факту поповнення рахунку на суму 30,00 грн. і більше буде діяти інша тарифікація послуг.

Телекомунікаційні послуги Тариф
Абонентна плата, грн 10,00
Акційний тариф на дзвінки на номери мереж «Київстар», Beeline та «Голден Телеком»  (упродовж 30 днів з моменту поповнення рахунку на 30 та більше гривень), грн/хв. 0,00 грн
Кількість тарифних SMS для відправлення на номери абонентів «Київстар», Beeline та «Голден Телеком» (упродовж 30 днів з моменту поповнення рахунку на суму 30 та більше гривень) 100 SMS по 0,00 грн
Плата за з’єднання дзвінка, грн 0,35
Дзвінки на номери мереж «Київстар» та Beeline (після закінчення 30-денного строку), грн/хв. 0,35
Дзвінки на номери інших операторів мобільного та фіксованого зв’язку України, грн/хв. 0,85
Плата за з’єднання дзвінка, грн 0,35
SMS на номери операторів мобільного зв’язку України, грн, за повідомлення 0,50
МMS на номери операторів мобільного зв’язку України, грн, за повідомлення 1,00
Інтернет GPRS, грн/Мб 6,00

Детальну інформацію щодо умов тарифного плану «Довгі розмови» можна отримати за адресою: http://www.kyivstar.ua/personal/prepaid/tariffs/long_conversations/

Тарифікація дзвінків у тарифному плані «Довгі розмови» – щосекундна, починаючи з першої секунди розмови.

Замовити новий тарифний план можна за коротким номером 477 або у системі самообслуговування «Мій Київстар». За першу зміну діючого тарифного плану на тарифний план «Довгі розмови» плата не справляється. Будь-яка чергова зміна діючих тарифних планів на тарифний план «Довгі розмови», а також перехід на нього абонентів тарифних планів «25 мільйонів», «Тримайте зв’язок», «Спілкуйтесь без меж» або «Свобода» коштує 15,00 грн.

Усі тарифи вказані з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду України у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

«Київстар» потурбувався, щоб клієнти могли спілкуватися у найбільшій мобільній спільноті за вигідними цінами.

До тернопільської “Перемоги” завітав Карлсон

Близько 300 тернополян цьогоріч поїдуть на зустріч із Папою Римським у Мадрид