Тетральний майдан в Тернополі знову “підрехтують”

Поділитися

Бруківка на оновленому Театральному майдані вистачило лише на півроку. Цього року сніг там зійшов разом із покриттям. Пошкоджений місцями верхній шар майдану можна було побачити вже на початку березня. Тернополяни жартували, що це місцеві голуби подзьобали плитку.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технагляду міськради: «Різке коливання температури спричинило подекуди руйнування верхнього шару фігурних елементів. Але це не масове явище – це лише в декількох місцях», повідомляє телеканал ІНТБ

Пошкоджену плитку, повідомив Ярослав Копча, замінять. Почекають лише, щоб зійшов сніг і розтанув лід. Ремонтуватиме майдан та ж фірма, яка й укладала плитку влітку 2010-го.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технагляду міськради: «Роботи буде проводити організація, яка, згідно договірних умов, взяла на себе гарантійні обов’язки. Сподіваюся, що вже у березні-квітніь пошкоджені елементи фігурного мощення буде замінено на нові».

Чому зіпсувалася плитка, на яку давали гарантію 10 років – наразі невідомо. Проте фірма-підрядник обіцяє власними силами та за власний кошт усувати всі пошкодження, які виникатимуть упродовж 10 років.

За правду в Збаражі можна бути побитим особисто мером!

Мер Збаража – вкрав електроенергії на 3 тисячі 295 гривень