У перший день посту міський голова Тернополя розважався з дівчатами

Поділитися

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» завжди ототожнювалося в свідомості українців з певними національними та релігійними традиціями. Навіть одна з передвиборчих обіцянок Сергія Надала – це створення духовної ради міста з представників тернопільського духовенства, яка матиме контрольно-ревізійні функції щодо дій всієї міської влади.
Здається, що свободівська релігійність, за яку так активно голосували тернополяни на місцевих виборах, стає лише ширмою для електорату, але аж ніяк не дороговказом у правдивому християнському житті.
7 березня в перший день посту в Тернополі проходив конкурс краси, на якому був присутній і міський голова Сергій Надал. Ніби нічого поганого, якщо врахувати, що підготовка до цього дійства триває не один місяць і тому не завжди можна вгадати з датою. Тим більше, що організаторів (ті самі, які проводили в нашому місті «Студентську республіку» та конкурс краси «Перша леді») важко побачити щонеділі в церкві.
А вже після обов’язкової частини гуляння пішло на «всю катушку».
Міський голова, декілька його заступників (з тих, що молодші), окремі депутати міської ради та частина дівчат-конкурсанток активно відпочивали в барі «Арт-авеню» (на проспекті С.Бандери, біля римо-католицького храму) і пробули там мало не до світанку, піднімаючи тости за «Ми – у своїй, Богом даній країні».
До речі, учасники першого засідання громадської ради з питань духовності та моралі на своєму зібранні 3 березня засудили проведення конкурсу краси в перший день посту, навіть озвучили необхідність перешкодити проведенню цього конкурсу. Це відбулося саме на одній з тих рад, створення яких відбулося з ініціативи міського голови.
Як то кажуть, без коментарів…

“Регіонал”, міський голова Збаража зайнявся самобичуванням

Тарас Шевченко і Енді Воргол – «генії»-близнюки»?