У Тернопільській області СБУ викрила механізм привласнення 500 тис. грн. з держбюджету

Поділитися

У Тернопільській області співробітники СБУ викрили механізм привласнення близько 500 тис. грн. з державного бюджету України. Встановлено, що одне з приватних підприємств області впродовж 2008-2010 років уклало ряд тристоронніх угод на проведення ремонтних робіт з ТОВ «Виробниче об’єднання сільського комунального господарства Тернопільської області» та п’ятьма сільськими радами. Згідно з ними   підприємство отримало з державного бюджету кошти як оплату за начебто виконані ремонтні роботи.
Однак під час проведення позапланової ревізії фінансово-господарської діяльності ТОВ «ВО Облсількомунгосп» було встановлено, що обсяг виконаних ремонтних робіт був завищений, а 500 тис. грн. бюджетних коштів безпідставно отримали службові особи цього підприємства та використали на власні потреби.
Слідчим відділом УСБУ в Тернопільській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, повідомив прес-центр СБ України, повідомляє http://mair.in.ua

Бурульки у Тернополі: примітивна проблема, від якої загородились стрічками

Бензин подорожчає до 12 гривень?