У Тернополі пройде міжнародний чемпіонат з водно-моторного спорту

Поділитися

У серпні цього року у Тернополі відбудеться чемпіонат з водно-моторного спорту, повідомила “Про все” прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Перший і, на жаль, останній такий чемпіонат світу на Тернопільському ставі відбувся у 1987 році. Тоді наше місто стало родоначальником міжнародних перегонів з водно-моторного спорту. Тернопільські спортсмени вигравали найпрестижніші змагання, займали призові місця у міжнародних першостях.

Національна Федерація водно-моторного спорту та проект “Український дух” за підтримки Тернопільської міської ради у конкурентній боротьбі із представниками інших держав вибороли право провести у Тернополі чемпіонат Європи.

“Ми все зробимо для того, щоб змагання пройшли на високому рівні. У них візьме участь українська команда. Надалі ми матимем можливість зробити ці перегони у нашому місті традиційними. Це дозволить привернути увагу інвесторів та повернути Тернополю заслужену водно-моторну славу”, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Мер Збаража – вкрав електроенергії на 3 тисячі 295 гривень

“Свободівці” черговий раз розсмішили: Тернопіль стане туристичним центром Західної України