Відбувся другий турнір з футзалу пам’яті Юрія Науменка

Поділитися

8 березня 2011 року у спортзалі ЗОШ №27 відбувся фінальний матч та урочисте нагородження переможців другого турніру з футзалу пам’яті відомого у минулому футболіста, тренера і арбітра Юрія Науменка. Протягом трьох днів з 5 по 8 березня 16 команд змагалися за головний кубок Переможця. На урочистостях побував міський голова Сергій Надал. Команда, котра здобула третє місце у турнірі отримала від міського голови футбольний м’яч.

У Тернополі змагання у минулому році започаткували доньки Юрія Науменко – Олена і Наталія. Окрім вшанування пам’яті батька, якого не стало 19 травня 2009 року, турнір проводиться також з метою розвитку футзалу у місті. Свого часу Юрій Науменко взяв активну участь у заснуванні, а згодом і проведенні турніру з футзалу на «Кубок «Радіо Тернопіль». Змагання успішно проводились у нашому місті впродовж семи років і завоювали велику популярність серед шанувальників цього виду спорту.

Довідка.

Юрій Науменко народився 16 липня 1945 року в Кривому Розі. У дитинстві приїхав до Тернополя. З 10 років і до останніх днів життя віддав його величності футболові. Виступав на позиціях нападника (основне), півзахисника та захисника. Грав за команди майстрів “Карпати” (Львів, дубль), “Авангард” та “Будівельник” (обидві з Тернополя), “Торпедо” (Бердянськ), “Азовець” (Жданов, дубль) та аматорські команди “Мотор” (Тернопіль, юнаки), “Машинобудівник” (Тернопіль), “Колос” (Бучач), “Комбайнобудівник” (Тернопіль), “Дністер” (Заліщики), “Ватра” (Тернопіль). З 1983 по 1997 рр. – футбольний суддя. З 1997 року – інспектор Тернопільської обласної Федерації футболу. З 2000 року – відповідальний секретар Тернопільської міської федерації футболу.

Вся правда про новини

Як вам 100 днів правління мера Тернополя Сергія Надала (результати опитування)