Визначено переможців проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2011” в Кременці

Поділитися

16 березня було проведено співбесіду із учасниками проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2011”, який реалізовується Всеукраїнською громадською організацією “Молодіжна Альтернатива” та Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” на місцевому рівні. В результаті якої було відібрано 7 студентів , які будуть проходити стажування в Кременецькій районній раді та Кременецькій районній державній адміністрації.

Як зазначив координатор проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування” в Тернопільській області, голова ТОМГО “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” Ігор Процик: “Цього року проект “Студенти для органів місцевого самоврядування вже другий рік поспіль реалізується в м.Кременці. Якщо проаналізувати його із попереднім роком потрібно зазначити, що кількість бажаючих взяти участь у проекті збільшилась майже вдвічі – із 11 поданих анкет  у 2010 році до 20 анкет цього року. Це свідчить про те,  що активність студентства та бажання молоді долучатись до діяльності органів місцевого самоврядування збільшується і молоді не байдужа доля їх міста, району, села. Під час співбесіди кожен із тих, хто подав свою анкету для участі у проекті відповідав на запитання, які стосувались найбільш актуальних проблем міста, району, країни загалом. І тут потрібно зазначити, що студенти давали цілком конкретні відповіді, висловлювати цікаві ідеї щодо вирішення тих чи інших проблем, які існують в місті, районі, а це говорить про аналітичні здібності студентів та бажання брати участь у розбудові своєї держави. ”

Впродовж лютого 20 студентів вищих навчальних закладів м. Кременця подали анкети для участі у першому етапі проекту, який передбачає проведення співбесіди із кандидатами. Для  її проведення були запрошенні представники Кременецької районної ради та Кременецької районної державної адміністрації. Оскільки учасники проявили високу активність та ерудованість  за підсумками співбесіди якої було відібрано 7студентів.

 

Ось імена 7 студентів, які в результаті співбесіди будуть проходити стажування в Кременецькій районній раді та Кременецькій районній державній адміністрації:

Прізвище, ім’я ВНЗ, факультет, курс Місце проходження стажування
Гупалюк Леся КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов, 3 курс Служба у справах людей Кременецької РДА
Панасюк Вікторія Львівська комерційна академія, факультет післядипломної освіти, 5 курс Відділ культури та туризму  Кременецької РДА
Підгурська Олеся КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов, 4 курс Відділ культури і туризму Кременецької РДА
Рубінець Вікторія КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов,4 курс Кременецький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
Савчук Алла КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов, 4 курс Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької РДА
Ціхомська Ніна КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов,3 курс Відділ освіти

Кременецької РДА

Швець Іван КОГПІ ім. Т.Шевченка, технологічний факультет, 5 курс Відділ освіти

Кременецької РДА

 

17 березня відбулась зустріч переможців проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2010” із головою Кременецької районної державної адміністрації Михальчуком Ігорем Богдановичем, під час якої  студентів було ознайомлено із роботою Кременецької районної державної адміністрації та її апарату. Також планується зустріч переможців проекту із головою Кременецької районної ради Гуславським Андрієм Андрійовичем.

 

 

Сніданок тернопільського холостяка

Вся правда про ярмарок у Тернополі