“Юемсішників” обдарують мелодіями

Поділитися

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна» оголошує про запуск акції «Весняний хіт в подарунок» в рамках послуги «МТС Клік».

З 1 березня по 31 березня абоненти МТС з установленою на SIM-картці послугою «МТС Клік» мають змогу безкоштовно отримати на свій телефон один з весняних хітів. Замовивши за допомогою послуги «МТС Клік» мелодію чи жарт замість гудка на свій мобільний телефон, абонент протягом тижня гарантовано отримає в подарунок GOOD’OK-хіт. Серед мелодій, які можна отримати як подарунок: «Весняний джаз» (О. Шаронов), «Nostalgy» (Віктор Дормідонтов), «Вівальді-Весна»( Віктор Дормідонтов).

Щоб стати учасником Акції, абоненту необхідно активувати сервіс МТС Клік. Для цього потрібно:

1.       Зайти в меню телефону «MTS Menu», обрати сервіс «МТС Клік» – меню «Активація» та опцію «Включити» (або меню телефону «Розваги» – «MTS Menu» – сервіс «МТС Клік» – меню «Активація» та опцію «Включити»).

2.       Отримати промо-повідомлення послуги МТС Клік та, скориставшись послугою МТС Клік, замовити мелодію чи жарт замість стандартного гудка на свій мобільний.

3.       Протягом тижня гарантовано отримати GOOD’OK-хіт «Весняний джаз» (О. Шаронов), «Nostalgy» (Віктор Дормідонтов), «Вівальді-Весна»( Віктор Дормідонтов) у подарунок на 10 днів.

Після закінчення 10 днів термін користування хітом буде автоматично продовжений, якщо учасник не відмовиться від його використання. Більш детальну інформацію про акцію «Весняний хіт в подарунок»та послугу «МТС Клік» можна знайти на сайті МТС за адресою http://www.mts.com.ua в розділі «Акції» або дізнатися за номером 111.

Тернопільським футбольним фанатам пора витягати гроші

Монастириський обласний комунальний музей лемківської культури і побуту отримав неоціненний дар – скульптуру Михайла Черешньовського «Мадонна на колінах»