35% призовників відправлено з Тернопільщини у ході весняної призовної кампанії

Поділитися

З початку квітня, відколи в Україні почалася весняна призовна кампанія 2011 року, з Тернопільщини на строкову військову службу відправилося захищати Вітчизну вже 219 призовників, що становить більше третини від загальної кількості. Про це під час урочистої відправки чергової партії юнаків до лав української армії, зазначив Тернопільський обласний військовий комісар полковник Олег Довгалюк.

За його словами, останнім часом на Тернопіллі спостерігається чітка тенденція щодо збільшення бажання юнаків проходити строкову службу у Збройних Силах та інших військових формуваннях України. Цьому, на думку офіцера, сприяє, зокрема, прагнення молодих людей після армії отримати пристойну роботу у державних установах, де наявність досвіду військової служби одна з обов’язкових вимог до кандидата на посаду.

– Багато юнаків з нашого регіону висловлюють бажання служити в елітних військах. Проте, аби служити в аеромобільних частинах української армії чи Президентському полку, медична комісія, яка проводить контрольно-медичне обстеження особливу увагу звертає на стан здоров’я та психологічні якості кожного призовника, – зазначив полковник Олег Довгалюк.

 

У п’яного священика Мазурчука забрали права і звинуватили в розбещенні дитини

У Копичинцях відбудеться тренінг щодо тверезості