БЮТівці, представники «Нашої України» та «Партії регіонів» підвищили орендну плату для УНП в 4 рази

Поділитися


Рівненська міська рада у чотири рази (з 1% до 4%) збільшила орендну плату приміщень Народного дому (вул. Симона Петлюри) для політичних партій, які не набрали 3% голосів на останніх виборах і не мають своїх представників в Рівнераді. Про це йдеться у рішенні, прийнятому міськрадою сьогодні, 28 квітня 2011, повідомили у прес-службі Рівненської організації Української народної партії.

В УНП відзначили, що “почалося все з дрібного шантажу депутата Рівнеради від фракції БЮТ Марії КОНОЩУК, яка вимагала від Світлани НІКОЛІНОЇ як голови Рівненського обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т.Шевченка, звільнити на її користь частину «просвітянських» приміщень”. “У разі незгоди Марія Василівна погрожувала забезпечити необхідну кількість голосів за підвищення оренди для УНП в 4 рази. І обіцянку таки виконала. За це рішення проголосували у повному складі депутати від «Партії регіонів», «Фронту змін», «Нашої України», «Народної партії» Литвина та частина БЮТу”, – розказали в обласній УНП.

“Такі дії псевдо-патріотів від «БЮТу», «Нашої України» та «Фронту змін», які водночас «моляться» на майданах за об’єднання національно-патріотичних сил і знищують їх шляхом підняття оренди в чотири рази, спонукають аж ніяк не до об’єднання”, – сказала член Правління Української народної партії, голова Рівненської обласної організації УНП Світлана НІКОЛІНА.

Вона зазначила, що “тепер БЕРТАШ та ГУБАНОВ можуть щиро подякувати БЮТівцям за знищення політичних сил, які стояли біля витоків української державності”. “Підігравання «Нашої України» по відношенню до «Партії регіонів» чітко вказує на те, що Матчук і далі продовжує свою діяльність на знищення УНП, яку розпочав ще за життя Василя Червонія”, – переконана НІКОЛІНА.

“Не доводиться сумніватися й у тому, патріотом якої держави є міський голова Рівного Володимир Хомко – представник «Всеукраїнського патріотичного союзу» й головний натхненних підвищення орендної плати для УНП”, – зауважила голова Рівненської УНП.

Оголошено початок конкурсу “Барви Дністра”

Одна з найстаріших та найвідоміших кіностудій Росії – Мосфільм – почала викладати свої фільми на Youtube.