Другий рік поспіль «AISEC» проводить благодійний концерт-аукціон

Поділитися

Уже другий рік поспіль допомагає дітям-сиротам Тернопільщини молодіжна організація «AISEC». У четвер, 31 березня члени організації провели благодійний концерт за участю тернопільських гуртів.

Катерина Олянишин, керівник проекту «Шлях дітей»: «Усе почалося з Києва – саме там три роки тому вперше був проведений концерт. Ми це запозичили і минулого року вперше провели такий захід у Тернополі. Концерт вийшов досить таки цікавим – як для діток, так і для нас, – і ми вирішили його провести й цього року».

Особливістю акції став аукціон, на якому продавали картини, намальовані вихованцями дитячих будинків. На зібрані кошти організатори планують влаштувати дітям свято.

Катерина Олянишин, керівник проекту «Шлях дітей»: «На зібрані гроші дітям організують фуршет, а можливо ще й похід у музей або в цирк, який до нас приїхав».

Проект «Шлях дітей», у рамках якого проходила благодійна акція, діє у Тернополі вже два роки. За словами організаторів, головна мета – підвищити прагнення дітей до знань, мотивувати їх у саморозвитку, навчити англійської мови, основ фінансової грамотності та роботи з комп’ютером. Наразі з дітьми з дитячих будинків працюють волонтери іноземці, психологи та самі активісти «AISEC».

ІНТБ

Фонд світового спекулянта розпочав експансію на державні таємниці України?!

Як на Тернопільщині безробітні ремонтуватимуть дороги