Янукович хоче знати чому тернополяни не платять за комунальні послуги

Поділитися

Президент України Вiктор Янукович доручив керівникам областей проаналізувати причини зростання заборгованості населення за житлово-комунальні послуги
Як повідомляє прес-служба Глави держави, вiдповiдне питання обговорювали на засiданнi Ради регiонiв, за результатами якого ухвалили низку рішень, затверджених Президентом.

З цього приводу тернополяни кажуть, що губернатор Тернополя мав би організувати нормальне виробництво на теренах області, а не змушувати підприємців скуповувати телевізори у магазинах прем’єр-міністра, щоб потім роздати по-школах.

Віктор Янукович теж, напевно, живе не в Україні. Гарант  запропонував місцевим керівникам врахувати досвід київської влади щодо запровадження 10-відсоткової знижки за своєчасну оплату комунальних послуг.

Так і хочеться сказати: “Вікторе Федоровичу, та організуйте нормальне життя в країні, розвивайте економіку України, а не політичні ляси точіть, тоді й будуть українці платити за житло. А то довели громадян України “до ручки”, а тепер хочуть щоб озлидніле населення кошти знайшло”

Уряду Глава держави доручив активізувати роботу зі створення єдиної методики формування тарифів на житлово-комунальнi послуги для населення.

І невже це допоможе?

Коли вже перестане наша влада займатись дурницями.

У Олега Тягнибока “заклекотали” Великодні дзвони: прес-служба ВО “Свободи” написала вітання “лівою ногою”

Влада може витягнути Тягнибока у другий тур президентських виборів