На Тернопільщині алкоголь вночі не купиш

Поділитися

Тернопільська обласна рада прийняла рішення про небажану торгівлю алкогольними виробами у торговельній мережі по всій території краю після 22-ої години. Така ініціатива депутатів представницького органу Тернопілля має лише рекомендаційний характер.

Хоча вже з  13 квітня в обласному центрі алкоголь у всі його різновидах не продається у магазинах. Міська рада Тернополя з ініціативи депутата Тернопільської міської ради та голови міської організації ВО “Свобода” Михайла Головка більшістю голосів проголосувала за відповідне рішення.

“Звичайно, що більшість депутатів відчували певний тиск зі сторони представників торговельних мереж, адже це зменшить їхні прибутки, – зазначив Михайло Головко. – Але насамперед ми повинні дбати про здоров’я всіх українців і у таких випадках не йти на компроміси. Я висловлюю вдячність своїм колегам за вольову позицію стосовно продажу алкоголю у темну пору доби”.

Голова обласної ради,”свободівець” Олексій Кайда має надію, що таку рекомендацію облради підтримають всі місцеві ради Тернопілля. І вже у найближчий час кількість нетверезих на вулицях значно зменшиться.

Нагадаємо, що саме Михайло Головко ще 2 роки тому виступав з ініціативою заборони продажу алкоголю в нічний час, але вона не знайшла потрібної підтримки. Проте зараз, коли ВО “Свобода ” прийшла до влади, це рішення таки вдалось прийняти.

Ефективний тест на батьківство (дещо жартома)

Міський голова Тернополя купив нову іномарку?