На Тернопільщині будуть дороги як у президентської автодороги до Межигір`я?

Поділитися

ЗАЯВА

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ВО «БАТЬКІВЩИНА»

З ПРИВОДУ НЕДОФІНАНСУВАННЯ  РЕМОНТУ ДОРІГ В ОБЛАСТІ

 

Тернопільська обласна організація партії «ВО «Батьківщина» констатує, що до проблем з постійним зростанням цін та податків у нашій області додалася «автодорожня криза», яка виявилась у величезному недофінансуванні ремонту доріг міжміського сполучення.

 

Не зважаючи на помпезні звіти уряду про «побудову нової країни», дороги у Західних областях України перебувають після зими у вкрай жахливому та занедбаному стані і продовжують руйнуватися без ремонту. На деяких автошляхах автомобілісти змушені рухатися по узбіччю, бо проїжджа частина перетворилася на своєрідний танкодром з вибоїнами глибиною до 40 см.

 

У такому стані наші дороги не перебували навіть за найгірших часів економічних негараздів початку 90-х років. Відсутність ремонту доріг пояснюється критично низьким рівнем фінансування на ці потреби. Подібний стан доріг спостерігається у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Така географія викликає підозру про політичну помсту мешканцям Заходу України за їхню політичну позицію та не сприйняття нової влади.

 

Водночас, викликає подив, що незважаючи на підготовку України до проведення футбольного чемпіонату «Євро 2012», теперішню владу не турбує організація під`їзних автошляхів від західних кордонів до столиці України.

 

Тернопільська обласна організація «ВО «Батьківщина» заявляє свій рішучий протест і вимагає від Уряду невідкладного фінансування автодорожніх проблем Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Ми вимагаємо всі автошляхи України довести до еталонного стану президентської автодороги до Межигір`я.

Тернопільська обласна організація «ВО «Батьківщина»

 

Голова Президії Верховної Ради УРСР Валентина Шевченко — про те, чому після аварії на ЧАЕС провели першотравневу демонстрацію та як усупереч Москві вивезли з Києва дітей

Фотопроект Під PRESSом – у Тернополі провалився