Надійний помічник для кожного шукача роботи

Поділитися

У Підволочиському ра­йонному центрі зайнятості під час проведення профінформаційних та профконсультаційних масових заходів з тех­ніки пошуку роботи учасникам семінарів репрезентують інформаційний проект Державного центру зайнятості «Органайзер пошуку роботи», завдяки якому можна набувати та відпрацьовувати навички роботи з різними джерелами вакансій. Органайзер – це справжня скарбниця порад, який сприяє безробітним в отриманні потрібної інформації про реальний стан ринку праці та професії, які на ньому затребувані.

Завдяки даному довіднику користувачі довідуються про умови реєстрації в державній службі зайнятості та послуги, які можливо отримати, про форми профорієнтаційної роботи, можливості професійного навчання, перспективи започаткування власної справи, сприяння у працевлаштуванні громадянам з особливими потребами, а також юридичні консультації.

Спеціалісти райцентру зайнятості на семінарах з техніки пошуку роботи з допомогою «Органайзера» навчають безробітних самостійно знаходити  джерела вакансій, складати резюме, писати листи до роботодавців та оголошення, спілкуватися з працедавцем по телефону та під час співбесіди, заповнювати необхідну документацію при прийомі на постійне місце праці тощо.

Звертають на себе увагу яскраве оформ­лення, дизайн «Органайзера пошуку роботи» та особливість структури робочого зошита: кожна з наступних се­сій семінару з техніки пошуку роботи враховує досвід попередніх і визначає потребу в додаткових знаннях. Сторінка «Мої досягнення» допомагає безробітному проаналізувати досягнення та переглянути прорахунки, які виникли при опрацюванні джерел вакансій.

«Органайзер» – надійний помічник для кожного шукача роботи. Він допоможе активізувати та організувати процес пошуку нового місця праці, надасть практичні навички й корисні поради.

У Зарубинцях на Збаражчині та Монастириську продаються приміщення їдалень

У Тернополі замість ради з питань духовності та моралі діятиме громадська рада з питань культури та духовності