У Зарубинцях на Збаражчині та Монастириську продаються приміщення їдалень

Поділитися

Регіональне відділення Фонду держмайна України по Тернопільській області  у квітні цього року продаватиме два об’єкти державної форми власності, один з яких знаходиться у  Монастириську,  інший – у Зарубинцях Збаразького району. Аукціони з продажу двох об’єктів заплановані на  18 та 29 квітня цього року.

Щоб взяти участь в аукціоні 18 квітня, на якому продаватиметься (із зменшенням початкової вартості на 30%) частина нежитлового будинку (побутового корпусу) площею 1611,4 кв.м., що знаходиться на балансі ВАТ «Українська тютюнова компанія» у Монастириську, документи необхідно подати до 14 квітня  цього року. Початкова вартість продажу частини нежитлового будинку   з урахуванням ПДВ – 538005 гривень.

Об’єкт продається без збереження профілю, а тому у кількох приміщеннях, які знаходяться  на 1-му, 2-му, 3-му поверхах триповерхової будівлі можна розмістити офіси, актову залу, кафе чи їдальню, інше. У приміщення, що продаються, ведуть дві сходові клітки: із  внутрішньої території ВАТ «Українська тютюнова компанія» та з центральної вулиці міста, що  є, безперечно, перевагою даного об’єкта.

Земельна ділянка під об’єктом окремо не виділена: умовами продажу передбачено, що  покупець на власний розсуд може вирішувати (відповідно до чинного законодавства) питання землекористування .

Останній день прийому заяв для участі в аукціоні з продажу будівлі колишньої їдальні (площа 185,6 кв.м ) у селі Зарубинці  Збаразького району  – 25 квітня 2011 року.

Одноповерхова цегляна будівля їдальні, яка не увійшла до статутного капіталу ВАТ „Зоря” у процесі приватизації, але перебуває на його балансі (знаходиться за адресою:  вул. Шевченка, 64а у селі Зарубинці),  продається без збереження профілю. Приміщення має три окремих входи: один – з головного фасаду, два інші – з бокових. Стіни будівлі поштукатурені, проте відсутні комунікації. Об’єкт не експлуатується впродовж останніх 15-20 років.

Споруда знаходиться в межах земельної ділянки, яка перебуває у постійному користуванні ВАТ „Зоря” . Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ –  24876 гривень.

 

Аукціони будуть проведені за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11,  телефон для довідок: (0352)  25-39-88, повідомили “Про все” у прес-службі РВ ФДМУ по Тернопільській області

Чому землю роздають просто так?

Надійний помічник для кожного шукача роботи