«Найбільша Паска України» від УПЦ МП впала під власною вагою

Поділитися

Сьогодні, напередодні Великодня, до Києво-Печерської Лаври з Єрусалима прибуде Благодатний вогонь, що зійшов у храмі Гроба Господнього.

 

Про це УНІАН повідомили у Синодальному інформаційно-просвітницькому відділі Української православної церкви Московського патріархату.

 

За їх даними, о 20.00 предстоятель УПЦ МП митрополит ВОЛОДИМИР зустрічатиме в Лаврі Благодатний вогонь, який офіційна делегація УПЦ МП наразі везе з Єрусалиму.

 

Разом з тим в УПЦ МП повідомили, що з технічних причин скасовано презентацію найбільшої Паски України, яка сьогодні мала відбутися в Києво-Печерській Лаврі. Як зазначається в повідомленні, неприємна подія сталася на підприємстві, що випікало “Найбільшу паску України”. Через те, що вага готової паски склала 900 кг замість запланованих 700 кг, конструкція, що тримала гігантський хліб, не витримала, і частина паски була пошкоджена.

 

Наразі паска знаходиться на виробництві. У вівторок, 26 квітня, її, вже відреставровану, буде привезено в Києво-Печерську Лавру і протягом дня роздано відвідувачам Благодійного Великоднього ярмарку «Великодній кошик».

 

Джерело: http://catholicnews.org.ua

На втілення політики мера Тернополя “зігнали” 2,5 тисячі учнів

У Гримайлівській обласній комунальній школі-інтернаті виявили порушень на 442 тисячі гривень