Після Пасхи тернопільські священники можуть навчитись … піару

Поділитися

5-7 травня 2011 року відбудеться журналістська школа для керівників та прес-секретарів єпархіальних прес-служб УГКЦ в Україні. Тема школи: “PR 2.0: основи комунікацій та новітні аспекти діяльності церковних прес-служб”. Семінар організовує Відділ єпархіальних прес-служб УГКЦ спільно з Відділом журналістських проектів УКУ.

Тренер семінару: Євген Глібовицький, керівник експертної компанії «Промова».

Програма школи передбачає вивчення таких тем: особливості функціонування медіа; медіа-планування; навички використання медійних інструментів; між’єпархіальна комунікаційна співпраця; PR-стратегії в церковних організаціях та їх особливості; створення через медіа образу організації та людей, які в ній працюють; розвиток контактів із громадськістю та ЗМІ; та формування комунікаційних стратегій у випадках кризових ситуацій.

Учасники школи проживатимуть, харчуватимуться і навчатимуться в реколекційному центрі Львівської архиєпархії УГКЦ в Брюховичах.

Зголоситися до участі в семінарі можна до 3 травня 2011 року (включно) за телефоном 050 370 9464, електронною поштою: pavlo.khud@ucu.edu.ua.

о. Павло Худ

http://www.ugcc.org.ua/news_single.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=5024&cHash=88eb39ff112d245c0b1fca47cc719ce8

У Підгайцях відновив роботу маслосирзавод

Як українці в США святили паски